Zomerse Kindermode van Claesen’s

Yeah! Wat hebben we een heerlijke week gehad met zomers weer zeg. Merk je nu ook dat je kinderen vaker wisselen van kleding? Nou, bij ons wel hoor. Onze dochter kleedt zich regelmatig om, omdat ze het leuk vindt en het is toch snel. Hup van een korte broek naar een luchtig jurkje of gewoon na het zwembadje buiten iets gemakkelijks aantrekken. Ons zoontje is dol op ijsjes en zijn t-shirts eten gulzig mee.. Ach ja, ijsjes smelten en de kinderen zijn buiten drukker dan ooit met spelen. Het is ook zo weer gewassen.

Is jullie kledingkast al gevuld met zomerkleding? Ik maakte een tijdje terug kennis met de kindermode merk Claesen’s. Misschien heb je het eerder voorbij zien komen in 1 van onze vlogs op Youtube. Het is een super leuk merk met diverse collecties. Het is stoer, modern met een eigen stijl. De materialen zijn lekker zacht en van goede kwaliteit. Kinderkleding wat gerust het hele jaar of meer meegaat. Nu de kinderen iets ouder worden, merk ik dat ze langer doen met hun nieuwe kleding. Fijn! Al hoewel dat shoppen totaal niet vervelend is haha.

Cleasen’s verkoopt ook een ondergoedcollectie. Echter vind ik de kindermode voor meiden helemaal te gek. Ik mocht iets uitzoeken en koos dit mooie zomerse jurkje die ook verkrijgbaar is in een tanktop. Het jurkje is lang genoeg om zo te dragen. Als ze ermee naar school gaat dan trek ik haar wel een boxershort of korte dunne broek eronder aan. We hebben er veel plezier van. ♥ Jurkje – 29,95 Euro ♥ Hemd – 24,95 Euro.

Het hemdje is leuk om te combineren op een short, rokje of gewoon op een broek. Het kan eigenlijk overal mee gecombineerd worden. De gouden pailletten maken het lekker glanzend en stralend. Love it! 

Wat is jouw favoriete kledingcombinatie voor de zomer? Mogen jouw kinderen zelf hun kleding uitzoeken of doe jij dat meestal?

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *