Zoeva Rose Golden Luxury Set

Goede make-up kwasten zijn absoluut een musthave in je beautystash. Een goede kwaliteit make-up kwast gaat jaren mee en bovendien breng je er veel mooier je make-up mee aan. Het is ook een kwestie van uitproberen wat je fijn vindt werken.

Vandaag deel ik graag deze prachtige kwasten set met jullie. Het is de Zoeva Rose Golden Luxury Set. Jep, een hele mond vol. Ze stonden al een tijdje op mijn wishlist en ik had de set gekregen voor mijn verjaardag. Ik zeg je nu al, ik kan niet meer zonder!

Door de jaren heen heb ik verschillende make-up kwasten gebruikt. Van budget merken zoals Catrice, Essence en Gosh tot Leco, Sigma en Mac cosmetics.
Ik kijk vooral naar de haren van de kwast. Zijn ze synthetisch of van echt haar gemaakt? Zijn de haren zacht of hard? Zo kan je ze een beetje vergelijken.
Duur hoeft niet perse goed te zijn hè. Ik heb bijvoorbeeld een aantal oogschaduw kwasten van Gosh cosmetics en die zijn super fijn. Ik heb ze ook al jaren.

Maar goed, de Zoeva kwasten set. Wat een lust voor het oog! Ik ben dol op rosé goud. In combinatie met zwart staat het heel chic en met het leren tasje erbij is het plaatje helemaal compleet. Ik ben dan ook heel blij als ik er een look mee ga maken. Het uiterlijk is sowieso geslaagd. Volgens mij komen er regelmatig nieuwe collecties uit van Zoeva.

Ik heb expres voor deze set gekozen, omdat het perfect aansluit bij mijn dagelijkse make-up routines. Mijn oogvorm maakt het niet altijd makkelijk om een look te maken. Met deze oogschaduw kwasten is het nooit zo easy geweest. Cut crease? No problem. Smokey eyes? Snel klaar. Love it!

Naast de oogschaduw kwasten zitten er ook gezichts kwasten bij. Voor poeder als concealer. Je kunt ze multifunctioneel gebruiken.

Van links naar rechts: 

227 Soft Definer: zorgt ervoor dat verschillende kleuren (poeder)oogschaduw(pigmenten) mooi in elkaar overlopen en er geen harde lijnen meer zichtbaar zijn (natuurlijk haar)

231 Petit Crease: de ideale kwast voor het accentueren van de crease en het aanbrengen van accenten op het ooglid (natuurlijk haar)

142 Concealer Buffer: met de ronde vorm perfect voor het camoufleren van donkere kringen onder je ogen en zorgt voor een heel mooi egaal en natuurlijk resultaat (synthethisch haar)

Van links naar rechts:

127 Luxe Sheer Cheek: te gebruiken voor het gelijkmatig en natuurlijk aanbrengen en blenden van blush en voor het shapen van je gezicht met bronzer (natuurlijk haar)

110 Face Shape: met de compacte ronde vorm ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen en blenden van verschillende producten en het shapen van je gezicht (synthethisch haar)

Van links naar rechts:

102 Silk Finish: ideaal voor het egaal en streepvrij aanbrengen en blenden van (minerale) foundation en poederproducten (synthethisch haar)

106 Powder: de perfecte kwast voor het aanbrengen van (losse) poeder, geeft een heel mooi zacht en gelijkmatig resultaat en zorgt ervoor dat je make-up goed gefixeerd is (synthethisch haar)

Wat ik zo aantrekkelijk vind aan Zoeva, is dat ze goede kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. Je hoeft niet 35 Euro te betalen voor 1 kwast. Het moet ook leuk blijven. Ik ben alleen maar enthousiast. Over het uiterlijk, de haren, de vorm. Ze zijn zacht, verdelen het product mooi en zijn makkelijk om mee te nemen. Je kan er creatief mee aan de slag en lekker improviseren met je make-upjes.

De Zoeva Rose Golden Luxury Set kan je onder andere kopen bij The Make-up Spot. Dit is toch wel mijn favoriete beauty webshop. Deze set kost 65,00 Euro. Er zijn natuurlijk ook andere sets met andere kwasten. Wie weet zit er wat voor je bij. 😉

Ben jij al bekend met Zoeva? Zo ja, heb je een aanrader van een product?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

6 Comments

  1. dineke 31 maart 2015 / 10:15

    Oh Sunseree hier ga je nog zoveel plezier van beleven, echt! Ik heb ze nu een jaar ongeveer en ik kan echt niet meer zonder. En ze zijn echt heel betaalbaar als je prijs/kwaliteit vergelijkt!

  2. deborah 2 april 2015 / 12:37

    Ik heb net zelf een review over de kwasten geschreven, volgende pas online te lezen. Top kwaliteit voor een goede prijs. Mijn favoriet is de 104 buffer. Perfect voor het aanbrengen van foundation!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *