WIN EEN KAARTJE VOOR HET I LOVE BEAUTY EVENT IN JAARBEURS UTRECHT

Het I Love Beauty event wordt dit jaar weer georganiseerd in de jaarbeurs in Utrecht.¬†Het leuke nieuws is dat ik zelf aanwezig ben en ook kaartjes mag weggeven. ūüėÄ Wie weet zie ik jou daar wel tussen alle andere beautylovers. Gezellig toch?

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 kun je hier van alles vinden op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Naast de vele exposanten zijn er weer workshops, is er de Huiskamer met bekende vloggers en zijn onder andere Fred van Leer, Cynthia.nl (voorheen Miss Lipgloss) en Serena Verbon (Beautylab.nl) aanwezig om jou alles te vertellen op het gebied van beauty en fashion.

Bij het binnentreden van de grote beurshal waan je jezelf als vrouw al gelijk in een walhalla. Er zijn veel stands van verschillende merken en producten. En naast dat je met korting bij deze stands kunt shoppen kun je bij sommige stands ook kijken naar demonstraties, een behandeling ondergaan of de nodige adviezen krijgen.

Naast het snuffelen tussen alle goodies, is er ook de Beauty Academy waar  diverse workshops aangeboden worden over actuele onderwerpen zoals: beauty, food, fashion en lifestyle. Voor de workshops heb je een ticket nodig die je op het event kan kopen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Op het hoofdpodium in de Main Area kun je kennis en inspiratie op doen tijdens de lezingen, demonstraties en shows. In de Main Area staan op beide eventdagen onder andere Nederlands bekendste stylist Fred Van Leer en Cynthia.nl op het programma. De presentatie ligt in handen van Francis Beukeveld, bekend van onder andere ‚ÄúMijn Lichaam, Mijn Zorg‚ÄĚ en ‚ÄúBody, Mind & Care‚ÄĚ van RTL4. En naast dat Serena op zaterdag op het hoofdpodium staat, is ze ook aanwezig in haar eigen stand met haar eigen boek en uiteraard om jou te ontmoeten.

Ben je toe aan een pauze? Dan kun je¬†even lekker bijkomen in de grote Foodarea ‚ÄėHappy Food‚Äô, die naast de Main Area is te vinden. Hier vind je, in een¬†sfeervolle omgeving¬†verschillende verse lekkernijen. Het is de plek op I Love Beauty om even gezellig¬†bij te kletsen en weer energie op te laden voor de volgende ronde inspiratie!

Wil jij een kaartje winnen? Doe dan mee aan de WIN ACTIE: 

‚ô• Like de Facebookpagina van KoalaBeautymama en laat hier op mijn blog een reactie achter met de reden waarom jij graag wilt winnen.
‚ô• Je hebt tot 28-02-17 om mee te doen. Vergeet niet je naam en een geldig e-mailadres achter te laten, want ik neem persoonlijk contact op met de winnaars. ūüôā

Tickets koop je online op www.ilovebeautyevent.nl of bij √©√©n van de Primera winkels. Koop je online jouw ticket? Dan krijg je gratis een Dagje Wellness (t.w.v. ‚ā¨ 32,50) bij de Zwaluwhoeve cadeau!

Meer info & tickets: www.ilovebeautyevent.nl

Locatie: Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Minimum leeftijd:  Onder de 16 jaar? Dan onder begeleiding van een meerderjarige.

Data & Openingstijden:¬†Zaterdag 18 maart | Zondag 19 maart 2017 ¬† Open: 11.00 ‚Äď 18.00 uur

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram ‚ô• Facebook ‚ô• Bloglovin ‚ô• Youtube

* Dit is een samenwerking

1 Comment

  1. Raneshma Badoella 21 februari 2017 / 23:59

    Hi Sunseeree!
    Superleuk dat jij kaartjes mag weggeven voor het I Love Beauty Event! Ik wil graag mijn beste vriendin hiermee verrassen omdat ze een moeilijke tijd achter de rug heeft en wel even wat ontspanning kan gebruiken!

    Als ik win ( zo niet koop ik de kaartjes gegarandeerd) hoop ik jou zeker weten te ontmoeten!

    Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *