Win een make-up workshop van celeb visagist

Hi lieve lezers. 🙂 Ik heb een super toffe win actie voor jullie. Ik mag namelijk een make-up workshop weggeven!
Niet zomaar een make-up workshop, de visagiste die het verzorgt heeft onder andere gewerkt met Hollands Next Top Model en het glamour magazine Beau Monde. Ze werkte ook met bekende Nederlanders zoals: Fred van Leer, Chantal Bles en Ellemieke Vermolen.
Tijdens Fashion Week verzorgt ze tevens make-up en haar van de modellen. Een echte pro dus.

Wat houd de make-up workshop in?

Tijdens deze avond gaan we voor de altijd stijlvolle smokey eyes. Je leert hoe je dit het mooist bij jezelf kan aanbrengen. De visagist doet dit voor op een model en jij mag het samen met de andere beauty’s zelf gaan doen.
Uiteraard liggen de make-up producten en de beauty tools al voor je klaar. Er is gelegenheid om je eigen make-up mee te nemen zodat je een persoonlijk advies kan krijgen. Bijvoorbeeld: welke kleuren staan je goed? Of hoe kan je een product het beste gebruiken? Nuttige tips allemaal.

Datum: 8 april 2015
Tijdstip: 19.30u – 21.30u
Locatie: Breda

Wat mag je doen om kans te maken op deze workshop?

♥ Deze Feel Good workshop is een onderdeel van de Fit Challenge. Heb je interesse in health, sport en food? Volg dan @sam.fitchallengewarriors op Instagram voor meer dagelijkse tips, nieuwtjes en inspiratie. Onder de hashtag #fitchallengewarriors kan je ook foto’s op Instagram terugvinden.

♥ Like Koalabeautymama en de Fit Challenge op Facebook.

♥ Vertel in een comment waarom jij graag wilt winnen.

Het beloofd een leerzame en leuke avond te worden! Wilde je altijd al de tips en tricks leren van een echte pro? Woon je in de buurt van Brabant of ben je bereid om naar Breda te reizen? Doe dan vooral mee. 🙂 Mocht je iemand kennen die dit wel interessant mocht vinden, mag je het uiteraard delen.

De uitslag wordt maandag 30 maart 2015 bekend gemaakt. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar. Laat dan vooral een comment achter met daarbij je naam en een geldig email-adres. Good luck!

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. jillian 27 maart 2015 / 16:41

    Wat een leuke actie! Ik heb zelf een opleiding voor visagie gedaan in Breda, waar ik nog steeds af en toe wat mee doe. Makeup is mijn grootste passie en het lijkt me erg leuk en gezellig en tof om er mee bezig te zijn met iemand uit het vak! Ik kom zelf uit Roosendaal dus niet zo ver! Fingers crossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *