WIN ACTIE: Doe mee en win de nieuwste DVD van ICE AGE COLLISION COURSE!

Ice Age is terug en cooler dan ooit! In dit nieuwe lachwekkende avontuur beland Scrat zelfs in de ruimte als hij het ongrijpbare eikeltje probeert te pakken. Hij veroorzaakt per ongeluk een kosmische kettingreactie dat de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te beschermen moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur. Ze belanden op exotische plaatsen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke vrienden ontmoeten.

Met de feestdagen in het vooruitzicht heb ik leuk nieuws, want ik mag een exemplaar van de nieuwste film weggeven! Leuk om zelf aan iemand te schenken of gewoon om lekker voor jezelf te houden. 😉

iacc_christmastoolkit_logo_01

Wil jij de grappige en avontuurlijke familiefilm graag winnen? Volg dan de volgende voorwaarden:

♥ Like de Facebookpagina van KoalaBeautyMama.
♥ Laat hieronder op mijn blog weten in een reactie, waarom je graag wilt winnen.

♥ De winnaar maak ik op 22-11-16 bekend in een persoonlijke mail, dus vergeet niet je volledige naam achter te laten en een geldig e-mailadres! Succes! 😀

iacc_christmastoolkit_background_05


 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

7 Comments

 1. Wing-Chee Shum 15 november 2016 / 08:49

  Hoihoi,
  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn nichtje die volgende week jarig is. Kan ze samen met haar zus en ouders een avondje ice age kijken! 🙂
  Voor de rest wil ik iedereen succes wensen! =)

 2. Faye 15 november 2016 / 08:55

  Hoi Sunseree!
  Wat een leuke winactie! Mijn dochter en ik zijn gek van alle ice ages films! En vooral nu de koude winterdagen eraan komen houden we ervan om lekker op de bank een leuke film te kijken! Hopen dat we deze gaan winnen!!:):)

  Liefs,
  Faye

 3. Kendra 15 november 2016 / 08:59

  Onwijs leuke winactie! Mijn zoon is helemaal gek van Ice Age, dit zou geweldig zijn voor hem! Daarnaast een leuke opkikker voor hem na een jaar vol ziekenhuis onderzoeken en epileptische aanvallen 🙂

 4. Carolien 15 november 2016 / 09:41

  Super leuk we hebben alle dvd’s van ice age alleen deze nog niet me zoon en ik vinden het erg leuk om de dvd’s van ice age te kijken en helemaal als het kouder begint te worden hij is ook bijna jarig 27dec word die 5 jaar en dit zal een leuk sinterklaas cadeautjes voor hem zijn😊

 5. Xaowan 15 november 2016 / 13:36

  Leuke winactie zeg !!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter omdat ze ontzettend veel van films houd. Volgende nieuwe tv binnen. Finger crossed !!

 6. Nicole 15 november 2016 / 16:29

  Een kado is altijd leuk en al helemaal bij een film waarbij kind genieten en de ouder ook. Ik moet altijd erg lachen om de humor in de films van ice age!

 7. Annette 16 november 2016 / 00:25

  Hallo Sunseeree ,
  Mijn zoontje ,en nu ook mijn jongste dochtertje , zijn dol op de Ice Age films, en wij ook :-), deze hebben ze nog niet gezien. Zou super zijn als we het zouden winnen. Allemaal blije gezichtjes:-)
  Groetjes Annette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *