WIN ACTIE: MAAK KANS OP DE NIEUWSTE TROLLS DVD!

Ik heb weer een te gekke win actie voor jullie. Je kunt namelijk de allernieuwste dvd van TROLLS winnen! Onze dochter bezocht de film al in de bioscoop en is er helemaal fan van. Denk aan een Trolls pyjama, Trolls dekbed, Trolls speelgoed, Trolls servies en natuurlijk de Trolls dvd. Ja, met kinderen is het serieus als ze eenmaal gek van iets zijn haha. Ik snap wel waarom.

Trolls is een muzikale animatiefilm waarin prinses Poppy allerlei avonturen beleefd om de levens van haar vrienden te redden. De trollen zijn vrolijk, kleurrijk en houden enorm van muziek. Gedurende de hele film komen er hippe liedjes met herkenbare beats voorbij. In de Nederlandse versie zal je de stemmen van zangeres Sharon Doorson en zanger Waylon horen.

Op het eerste gezicht denk je dat het een super vrolijke film is, maar er heerst gevaar op de loer! De gemene wezens die Bergens heten, eten graag de trollen op, omdat ze denken dat ze daar vrolijk van worden. Op een dag ontsnappen de trollen die gevangen zijn gehouden en sindsdien is de jacht geopend op de kleurrijke vriendjes.

Helaas worden ze ontdekt en meegenomen door de Bergens. Dappere prinses Poppy gaat samen met haar achterdochtige vriend Knoest op avontuur met het doel om ze terug te halen. Ze maken van alles mee en ik kan verklappen dat het behoorlijk spannend is! Het is een kinderfilm, maar wordt geadviseerd om vanaf 6 jaar te kijken. Het kan op sommige momenten best te spannend worden zeg maar haha.
Ons dochtertje van 4 vond het geweldig, toch moet ik het er even bij zeggen. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Wil je kans maken op de Trolls dvd? Doe dan mee met mijn win actie! Dit zijn de voorwaarden:

Like de Facebookpagina van KoalaBeautyMama
♥ Laat hier op mijn blog een reactie achter met de reden waarom je graag wilt winnen
♥ De win actie stopt op 23-02-17 en de winnaar krijgt persoonlijk een bericht van mij dus vergeet niet je naam en een geldig mailadres achter te laten. Succes!

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit is een samenwerking

8 Comments

 1. Carolien 16 februari 2017 / 06:37

  Wauw super leuk ik zou graag de dvd winnen voor mijn zoon hij heeft trolls nog niet gezien maar wel al eeneen paar keer de trailer en die vond die erg leuk eruit zien daarom doe ik graag mee zo dat die hem in de Vakantie een paar keer kan zien aangezien hij graag films een paar keer achter elkaar ziet 😁

 2. Mama Faut 16 februari 2017 / 08:23

  Dit zou zo gaaf zijn voor mijn kleine prinses poppy! We zijn 4x naar de bios geweest om trolls te zien…..ze noemt de film poppy trolls, thuis kijken we alle clipjes in het engels of nederlands maakt voor haar niet uit. Vol emotie zit ze dan mee te zingen. Zou geweldig zijn als we de trolls dvd winnen….

 3. Priscilla 16 februari 2017 / 08:50

  Voor mijn zoontje 😍
  Dat was zijn 1e bioscoop film en hij kan er nog steeds niet genoeg van krijgen😃
  Het leukste vind die de wolk die zegt hi5 to slow en dan heeft die de grootste lol haha

 4. Charlotte Van Laerhoven 16 februari 2017 / 08:50

  Superleuke winactie! Ik zou deze dvd graag winnen voor mijn halfbroertje van net 8 jaar. Hij is helemaal gek van de film en ik zou hem dit graag nog als verjaardagscadeautje willen geven. Hij zou hier zo blij mee zijn!

 5. Wing-Chee 16 februari 2017 / 09:23

  Ik heb zelf de film ook in de bios gezien. Mijn kleine nichtjes nog niet.. Ze zijn namelijk een keer geweest, maar waren toen te bang en zijn na een aantal minuten de zaal uitgelopen.. Als ik win kunnen ze ‘m gwn thuis kijken, waar het niet zo donker is en het geluid minder hard staat voor hun.. #fingercrossed succes iedereen!

 6. AnnaB 16 februari 2017 / 09:30

  leuk om met de kinderen te kijken op een luie pyjama zondag!

 7. Z. Kumru 16 februari 2017 / 22:51

  Mijn zoontje van 4 is dol op deze film; hij probeert alles na te zingen

 8. Berendina 23 februari 2017 / 08:28

  leuk om te kijken met mijn kleinkindeten en oppas kindjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *