WIN ACTIE: Echt zilveren naamketting voor je kindje

Van kleins af aan vond ons dochtertje het reuze interessant om in mama’s kastjes te snuffelen. Make-up, spullen en sieraden werden allemaal bewonderd. Ja, er is vast en zeker wat gesneuveld, maar tegenwoordig kan ze prima met haar eigen spulletjes omgaan. Ze is inmiddels al 4 jaar en dol op kleding en accessoires. Van wie zal ze het hebben denk je? 😉

Eerder kreeg ze al een prachtig handgemaakt armbandje van LOVY. En nu mocht ze een kinderketting uitzoeken van Names 4 ever. Ik heb zelf nooit een naamketting gehad, maar vond het wel erg leuk. Hij is erg schattig geworden en past overal bij. Leuk nieuwtje, want jij kunt ook kans maken op een naamketting van echt zilver.
Op de webshop kun je kiezen uit diverse lettertypes en stijlen. Ayumi is er heel blij mee en draagt de ketting graag. Het heeft een licht gewicht en een fijne sluiting.

Is dit wat voor jouw kindje? Doe dan vooral mee aan deze win actie. Dit zijn de spelregels:

♥ Like de Facebookpagina van KoalaBeautyMama.
♥ Laat een reactie achter hier op mijn blog, met daarin de reden waarom jij graag wilt winnen.
♥ De uitslag maak ik persoonlijk op 04-02-2017 bekend via de mail dus vergeet niet je naam en geldig e-mailadres achter te laten.

Succes en een fijne dag! 🙂 x 

 

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

12 Comments

 1. Alexandra 28 januari 2017 / 08:16

  Aah superleuk! Ik wil ook heel graag meedoen voor mijn dochter Kaylee.. naast dat Kaylee een jongens-meisje is,is ze toch ook echt van de jurkjes en armbanden en kettingen (die ze van mama stiekem even leent) dus ik denk dat ze een ketting met haar eigen naam wel heel erg leuk zal vinden! En ze kan haar eigen naam al lezen dus ze zal ook weten wat er staat haha!

 2. Manon 28 januari 2017 / 08:30

  Leukkk! Mijn dochter is 6 en een echte kleine diva! Zei zal deze ketting echt geweldig vinden! Haar naam is Luna..

 3. Sharina 28 januari 2017 / 16:15

  Ik zou super graag zo een ketting willen hebben voor mijn nichtje! Omdat ze nog nooit een sieraad heeft gekregen de reden daarvoor is omdat ze niet tegen nep goud en zilver kan en een echte zilvere of gouden ketting is toch best wel duur vandaar hoop ik dat ik deze super graag mag winnen!

  Kusjes mij❤

  • Sharina 28 januari 2017 / 16:18

   En haar naam is trouwens : Lilly

 4. Anne 28 januari 2017 / 16:41

  Ja super leuk! Ik zou er wel een winnen voor onze 4-jarige dame Lizzy! Ze is dol op kettingen en alles wat glimt, net een ekster haha!
  En ze heeft het ook wel verdiend, ze gaat super goed om met haar baby zusje Kaya, doet het heel goed op school en we zijn gewoon heel erg trots op haar!
  Zou een leuke verassing zijn!!!

 5. Anke 28 januari 2017 / 21:30

  Oh ik zou het een te gek kado vinden voor mijn nichtje die 9 feb 6 jaar wordt! Een persoonlijk kado voor Amber is toch wel heel mooi om als oom en tante aan te bieden.

 6. Linde 28 januari 2017 / 22:52

  Een kei leuke winactie! Ik ben al wat langer opzoek naar een leuk kettinkje voor wat mooi bij alle outfits past! En die zou ik nu gevonden kunnen hebben als ik deze win. Ik klink eigenlijk heel erg onbeschoft, omdat iedereen het voor iemand cadeau wilt geven! Maar wie wilt nou zo’n mooi kettinkje missen?

 7. Wingie 29 januari 2017 / 03:59

  Super leuk! Ik zou graag mee willen doen voor mijn nichtje! Ze is inmiddels alweer bijna 7 jaar! En alweer een aantal jaren geleden dat we hun hebben gezien! Deze zomer ik op vakantie naar hun toe in Sydney, zou dit graag als cadeau willen geven!

 8. Stephanie en luna 29 januari 2017 / 20:51

  Zou dit heel graag voor ons dochtertje willen winnen. We hebben 8 jaar op haar moeten wachten en altijd al iets als sieraad voor haar willen halen maar gewoonweg de centjes er niet voor. Haal zeg maar het liefst de dingen die ze echt nodig heeft. Ze is nu 2 en half. En gek op alles wat glimt. En make-up dus echt een meisje meisje. Ik ga nu direct lid worden van je pagina. Volg je al heel lang op youtube en ig, en je blog natuurlijk maar die niets met mn fb. Maar ga er nu direct heen

 9. Denise 29 januari 2017 / 21:08

  Super leuk voor mijn princes die mama de naam ketting altijd graag om wilt

  Haar naam is Jeslynn ❤

 10. Jacqie 29 januari 2017 / 21:25

  O jaa wowie ..voor mijn schoondochter .die na heel veel ellende en ziekte s na 8 jaar een mooie dochter hebhen gehad en daar super blij mee zijn dus voor haar wil ik graag de ketting winnen met de naam luna zo heet haar prinsesje

 11. Denise vorwald 30 januari 2017 / 13:01

  Ik zou deze ketting heel graag willen winnen voor ons dochtertje Sophie.
  27 dec. Is mijn opa overleden van hem kreeg ik zelf een naamketting toen ik 10 was al een tijdje droeg ik de ketting niet meer maar nu sinds kort dus wel weer omdat hij nu zoveel meerwaarde heeft❤.
  Onze dochter zegt elke dag ahh mama wat heb je toch een mooie ketting dat wil ik ook wel🤗.. er een kopen is natuurlijk mogelijk maar winnen is nog leuker🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *