Win actie: accessoires van My Jewellery

Ik heb weer een toffe win actie voor jullie. Dit keer kan je een hippe armband winnen en een paar trendy oorbellen van My jewellery. Ze passen helemaal bij de zomerse bohémien / Ibiza style. Het armbandje is leuk om te combineren met een paar andere smalle armbandjes. Mix and match!


Wat moet je doen om kans te maken?

♥ Like de facebookpagina van Koalabeautymama.

♥ Laat een comment achter op mijn blog (dus onder deze win actie) met de reden waarom je graag wilt winnen.

Simpel toch? Of het nu voor jezelf is of een cadeau voor iemand anders, het is altijd leuk voor je sieradenstash. Ik vind ze zelf heel vrolijk en kleurrijk.

De uitslag maak ik zaterdag 30-05-2015 bekend. Ik neem persoonlijk contact op met de winnaar dus laat vooral een geldig email-adres achter met je naam. Fijne dag! x

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

13 Comments

 1. Faye 23 mei 2015 / 08:15

  Wauw! Super leuk dat je deze mag weggeven! Ik zou ze ontzettend graag willen hebben! Ik ben helemaal in to de bohemian style op dit moment! Alleen sieraden ontbreken nog dus dit zou helemaal super zijn! Ben benieuwd! Xx

 2. Aartie 23 mei 2015 / 08:45

  Ik ben een stille lezer, maar op zo’n leuke winactie kan ik niet anders dan reageren..!
  Ik zou graag willen winnen als verrassing voor mijn zus.. Over een paar weekjes zijn haar beide kids jarig, mijn neefje wordt 6 en nichtje 5, op 23 & 24 juni. Juist ja, één dagje van elkaar verwijderd.. Dat worden, net als altijd, drukke dagen.. en ik zou het leuk vinden om haar te verassen met een klein cadeautje, omdat ze me het liefste nichtje en neefje ooit heeft gegeven!
  Thanks, groetjes Aartie

 3. Marlous 23 mei 2015 / 09:39

  Wat een leuke winactie en wat een mooie sieraden! Past helemaal bij mij.
  Op 30 mei is mijn knapste vriend en liefste vader van mijn 2 kids (nu 4 jaar en 14 maanden) jarig dus zou leuk zijn als ik op deze dag ook verrast mag worden met dit mooie cadeau.

 4. Iris 23 mei 2015 / 14:50

  Wat een leuke winactie!! Lijkt me heel gaaf om te dragen tijdens mijn vakantie naar Portugal volgende maand. Zonnetje in de lucht, cocktailtje in de hand en fashionable op de boulevard!! Fingers crossed! X

 5. Lis 23 mei 2015 / 17:46

  Wauw wat een mooie sieraden!
  Ik zou ze zó graag willen winnen. Sinds kort woon ik op mezelf en deze luxe dingen kan ik mij nu even niet veroorloven helaas. Ik ben dol ik fashion en zou deze sieraden super graag willen dragen deze zomer 🙂

 6. Mandy 24 mei 2015 / 21:57

  Super gave winactie! Eind augustus ga ik naar Las Vegas et is daar dan min.40 graden en het lijkt me dan super om mijn lange rok en crop top te combineren met het armbandje en andere smalle armbandjes en mijn horloge.Daarbij draag ik dan de oorbellen en een klein kettinkje met een veertje eraan. I love it!!! Ik zie mezelf al helemaal over “The Strip” lopen met deze geweldige sieraden van My Jewellery☆♡

 7. Karlijn 24 mei 2015 / 23:08

  Wat een mooie sieraden . Ze zijn helemaal perfect voor de lente-/ zomerdagen en ze maken mijn outfits compleet!
  Ik wil de sieraden heel graag winnen, omdat ik sinds de geboorte van mijn dochtertje (19 januari 2015) helemaal geen sieraden meer heb gekocht. Ik koop vooral spulletjes voor mijn dochtertje en ik zou heel graag weer eens iets nieuws voor mijzelf krijgen.

 8. Suzi 24 mei 2015 / 23:51

  Wat een leuke winactie en lief dat je dit wilt weggeven aan één van je lezers! Ik zou dit zo graag willen winnen voor mijn zus omdat deze kleur blauw haar lievelingskleur is! De afgelopen maanden is ze heel erg down geweest en dat is ze nog steeds. ik weet zeker dat ik haar hiermee heel erg zou kunnen opvrolijken! Ik hoop zo erg dat ik dit win voor haar!

 9. Chantal Verheijen 28 mei 2015 / 16:31

  Hoi suneree,
  Ik wil graag meedoen met de winactie voor mijn jongere zusje.
  Zij houdt onwijs van dit merk dus een kleine verrassing zomaar omdat ik haar graag zie is altijd leuk. Dus niet voor mezelf maar als cadeau.
  Duimen maar voor haar.
  Groetjes Chantal

 10. Melanie 28 mei 2015 / 17:56

  Hoi Sunseree!

  De reden dat ik mee doe aan deze actie is omdat ik over 2 weken op vakantie ga naar Ibiza en ik het hele internet aan het afstruinen ben voor leuke accessoires! Dus als ik win komt deze set erg goed pas! 🙂 🙂

 11. Jedidja 28 mei 2015 / 21:05

  Ik wil heel graag winnen omdat ik heel erg houd van sieraden. Vooral van armbandjes. Oorbellen vind ik ook erg leuk! Vooral in de zomer vind ik het super leuk, vrolijk en zomers staan! Daarom zou ik dit super leuke setje graag willen winnen! 🙂 xx

 12. Jacqueline B. 30 mei 2015 / 21:38

  Leuke blog heb je……leren kennen via mijn dochter
  mijn dochter is mijn allessie……ben zo trots op haar!
  Zij is een zonnestraal binnen onze familie, zij staat altijd en
  voor iedereen klaar……
  Hopelijk draait deze zonnestraal eens om en wordt ze zelf eens
  in het zonnetje gezet en wordt ze verrast met deze sieradenset: PRACHTIG☆☆☆ groetjes trotse mama

 13. Yvonette 23 juni 2015 / 10:12

  Ik zou graag willen winnen omdat ik van ibiza hou en van kleuren omdat ik donker ben staat dit wel mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *