WIN 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek 2016!

Heb jij zin in een uitje vol gezelligheid, waar je kan shoppen en kan genieten van live optredens? Dan kan ik jou misschien wel blij maken, want ik mag 2 kaarten weggeven voor de Libelle Zomerweek 2016. Er zijn bekende artiesten die optreden, je kan er interessante workshops volgen en shoppen bij meer dan 300 stands!

Wanneer: Van 23 t/m 29 mei
Tijden: Van 10 t/m 18:00 uur
Waar: Op het Almeerderstrand in Almere
Meer informatie vind je op: www.libellezomerweek.nl

De Libelle Zomerweek is al 20 jaar een feest! Wil jij dit meemaken en je moeder, vriend, vriendin etc. meenemen naar dit event?
♥ Like dan de Facebookpagina van Koalabeautymama en laat hieronder een comment achter waarom jij graag wilt winnen of wie jij mee wilt nemen.

De winnaar stuur ik maandag 16 mei 2016 persoonlijk een mail dus vergeet niet een geldig email-adres op te geven en je naam. 🙂 Fijne dag allemaal!Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

29 Comments

 1. Miranda 11 mei 2016 / 18:20

  Ooh dit lijkt me zo leuk !
  Wilde ook al naar de huishoudbeurs en de 9 maandenbeurs. Maar stond toen op knappen. Onze kleine man was onderweg.
  Het lijkt me heel leuk om deze kaartjes te mogen winnen. En een dagje weg te zijn zonder kindje. Even me-time.

 2. Kendra 11 mei 2016 / 18:46

  Ik zou heel graag de kaartjes willen winnen! De ideale gelegenheid voor mij en mijn beste vriendin voor een leuk uitje sinds lange tijd, we zien elkaar een stuk minder vanwege de kids..!

 3. Emma 11 mei 2016 / 19:07

  Ik wil graag meedoen, en samen met mijn moeder gaan die er heel graag heen wil!

 4. Saskia 11 mei 2016 / 19:34

  Ik zou graag mijn lieve moeder meenemen. Ze is er altijd voor mij en ook zo’n lieve oma. Haar lijf laat haar vaak in de steek en ik vind dat ze het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Even hoofd uit en genieten!

 5. Sandra 11 mei 2016 / 20:01

  Ik zou heel graag samen met mama naar de Libelle Zomerweek gaan 🙂
  Vorig jaar wilden we ook al gaan, maar zijn we er (om een domme reden 😛 ) niet geweest.
  Dit jaar maar weer wel dan; samen genieten, samen leuke dingen doen! Daar hebben we wel weer behoefte aan 🙂
  Zin in!

 6. Robin 11 mei 2016 / 21:05

  Ik ben zwanger en zou graag met mijn moeder gaan. Lekker samen nog een dagje uit voor mijn kleine meid in oktober komt;).

 7. Marianne 12 mei 2016 / 13:25

  Lijkt me als shopaholic geweldig om samen met mijn gelijkgestemde vriendin Alie naar de Libellebeurs te gaan en allerlei ideetjes op te doen! Whoopwhoop!

 8. Alie 12 mei 2016 / 17:36

  Volgens mn dochter is het hoog tijd dat ik mezelf op de hoogte stel van de laatste trends en mode. Waar kan ik dat beter doen als op de Libelle zomerweek? Dat dit een ultiem uitje is voor mij en mijn vriendin is een uiterst prettige bijkomstigheid (en dat hoeft mn dochter niet te weten toch??)

 9. Esther 13 mei 2016 / 14:26

  Ik zou graag gaan met mijn schoonmoeder en twee dochters van 10 en 12. Leuke Ideeën opdoen voor het huis, hippe sieraden kopen en van elkaars gezelschap genieten.

 10. Rieneke 13 mei 2016 / 18:57

  Vrijdag 27 mei is mijn zus jarig en ik zou haar die dag graag willen verrassen met een bezoek aan de Libelle Zomerweek. Ze is daar nog nooit geweest, maar ik weet dat het hoog op haar verlanglijstje staat. Alvast bedankt als ik zou winnen.

 11. Melissa Nguyen-Tsaros 13 mei 2016 / 19:55

  Leuk voor mijn moeder en mijn tante die elkaar nauwelijks zien doordat ze ver uit elkaar wonen!
  Ze verdienen allebei wel een gezellig dagje uit!

 12. Sharon Dallinga 13 mei 2016 / 22:20

  Hoi Sunseeree, Ik zou dolgraag met mijn lieve man Peter gaan. Het afgelopen jaar was voor ons niet makkelijk. Ik werd ziek en ben helaas nog steeds niet beter. Hij zorgt voor me, gaat met me van de ene naar de andere medische afspraak en zorgt ook nog voor het huishouden en onze 2 kinderen. Kortom een super man! En één die ook nog eens houd van winkelen en beurzen. We kunnen wel een fijn, gezellig, zorgeloos dagje gebruiken na alle moeilijkheden. Ik hoop dat ik hem hiermee kan verrassen!

 13. Sonja de Jager 14 mei 2016 / 08:51

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag een kaartje voor de Libelle Zomerweek willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 14. Roxanne 14 mei 2016 / 15:47

  Het lijkt me super om met mijn zusje naar de Libelle Zomerweek te gaan, quality zussen time!

 15. Bianca 14 mei 2016 / 17:12

  Ik zou heel graag de kaartjes winnen. Na 20 jaar in het buitenland gewoond te hebben, en nu weer terug in Nederland, wordt het tijd om eens een typisch moeder-dochter uitje te doen. Wat is daarvoor beter geschikt dan de Libelle Zomerweek. Ik zou heel dankbaar zijn als ik de kaartjes zou winnen 🙂

 16. Anita H. 14 mei 2016 / 17:40

  Vorig jaar heb ik gezien dat het inderdaad echt een feest is. Toevallig hadden we ook nog alle geluk met het weer. Ik was er toen met mijn stiefmoeder. En ik zie het niet bepaald als een straf om dit jaar nog eens op herhaling te gaan.

 17. Hoeks 14 mei 2016 / 18:56

  Zou graag mijn dochter verassen met een heerlijk dagje uit.Effe de boel de boel laten en dus ik zeg gokje wagen!!!

 18. Emmelie van Ettekoven 15 mei 2016 / 07:41

  Ik zou heel graag de 2 kaartjes willen winnen. Ik zou dan met mijn moeder naar de libelle zomerdag gaan. Zij is kort geleden haar moeder verloren (en ik mijn oma). Ik wil haar verrassen met een leuk uitstapje samen. Samen een gezellige dag weg in deze moeilijke periode, waarop we kunnen lachen en onze gedachten verzetten!

 19. Leslie 15 mei 2016 / 16:40

  Ik maak graag kans op samen met mijn vriendin een leuke dag te hebben op/bij de Libelle Zomerweek. Zij is er nooit geweest en ik één keer. Ik vond die ene keer erg leuk en zou graag samen met Jeanette er nogmaals van willen genieten. Bedankt voor de kans !

 20. Anne 15 mei 2016 / 18:06

  Wat super leuk!
  Ik zou graag met m’n moeder gaan, het is alweer een hele tijd geleden dat we samen een uitstapje hebben gemaakt. Ben nu 16 weken zwanger van ons 2e kindje, en heb t super druk, dus kan zelf ook zeker wel wat ontspanning gebruiken!

 21. Gea 15 mei 2016 / 18:51

  super leuk!
  samen met mijn 3 kinderen hebben we verschrikkelijke jaren achter de rug en nog steeds zijn we uit het dal aan het opklimmen.
  Ik zou dit met mijn enigste dochter Jeannine willen meemaken.

 22. Chantal 15 mei 2016 / 20:30

  Ik zou graag mijn moeder mee willen nemen naar de Libelle Zomerweek. Er even lekker tussenuit en er een heerlijke moeder-dochter dag van maken. Dit jaar zijn we allebei wel in de gelegenheid om er naar toe te kunnen gaan en wat zou het leuk zijn als we dat ook nog eens kunnen winnen! Mijn moeder steunt mij altijd en via deze weg wil ik haar daarvoor bedanken.

  PS: Ik heb je Facebook pagina geliked! (Leuke pagina trouwens)

 23. a.van dijk 16 mei 2016 / 01:04

  Ik zou graag samen met mijn moeder een gezellig dagje samen naar de Libelle Zomerweek willen gaan en samen genieten van een heerlijk moeder en zoon dagje uit, want dat komt er niet meer zo vaak van, dus een gezellige uitje hier naar toe zou super zijn om even samen tijd door te brengen. Zelfs mannen vinden de Libelle Zomerweek leuk om heen te gaan, omdat er daar van alles te doen is. Ik zou het leuk vinden om mijn moeder hiermee te verrassen, want ze denkt dat dit niks voor mij is als man, dat deze beurs meer voor vrouwen is, dus het zou fantastisch zijn om te mogen vertellen dat wij dankzij jullie samen een gezellig dagje hier naar toe kunnen en samen even heerlijk kunnen genieten.

 24. m.roymans 16 mei 2016 / 01:10

  Ik zou graag samen met mijn Facebookloze zus naar de Libelle Zomerweek willen omdat ze 23 mei 40 jaar wordt en wat is er dan leuker om samen haar verjaardag te vieren op het gezelligste dagje uit van het jaar. Weer of geen weer we vermaken ons wel daar en het wordt een fantastische dag om nooit te vergeten en we gaan er een super gezellige verjaardag van maken. Het is super gezellig om met mijn zus hier naar toe te gaan, ons jaarlijkse zussen uitje waar we ieder jaar samen weer naar uit kijken.

 25. Nadia 16 mei 2016 / 15:37

  Leuke,ik doe graag mee. Zou graag met een vriendin naartoe gaan. 😄

 26. Anita te Gussinklo 17 mei 2016 / 16:50

  Ik zou heel graag met mijn zus naar de Libelle Zomerweek gaan.
  Lijkt me het perfecte uitje voor ons.
  Ik like je ook op Facebook.

 27. Sandra Reumer 20 mei 2016 / 17:37

  Ik zou graag mijn zus verassen op een gezellig zonnig dagje Libelle zomerweek. Vorige keer zijn we letterlijk weggespoeld.

 28. Renate Voets 13 mei 2017 / 09:58

  Hoi ik zou het te gek vinden om daar naartoe te mogen, lijkt me zo een gezellige sfeer hebben
  dan met mijn dochter van 20 die dit echt verdiend heeft ,met haar harde werken de laatste tijd ,ondanks dat zij reuma heeft ,gaat zij gewoon door , TOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *