WHISPER CHALLENGE MET MIKE EN SUNSEEREE

Oh my god, wat hebben wij gelachen met het opnemen van de Whisper Challenge. Ik wilde met Mike een video opnemen en dit leek mij gewoon grappig om te doen. Het was best een uitdaging. Hoe het precies gaat vertel ik je allemaal in de vlog van vandaag. Veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren op het Youtube kanaal van KoalaBeautyMama, want zo blijf je op de hoogte van onze nieuwste video’s! 😀

Wat willen jullie in de volgende video van Mike en mij graag zien? Let us know. x Fijne dag.

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Anneleen 19 februari 2017 / 13:08

    Hahaa die Mike helemaal plat van het lachen 😉 Heel leuke video! Een deel 2 lijkt me een heel tof idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *