Vraag & Antwoord filmpje met Mike

Vraag & Antwoord filmpjes vind ik altijd zo leuk om te doen. Bij het vorige filmpje op mijn Youtube kanaal, konden jullie een vraag stellen gericht aan Mike en eventueel aan mij. We hebben hele leuke en interessante vragen gekregen zoals: Hoe bevalt het vaderschap? Wat is het geheim van een goede relatie? Hoe spreken jullie het financieel af aangezien Mike de kostwinner is thuis? 

Het is een hele spontane video geworden die soms niet al te serieus is.. dankzij Mike. Natuurlijk is Ayumi er ook gezellig bij. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste filmpjes op www.youtube.nl/Koalabeautymama

Heb jij nog een vraag voor Mike of mij? Laat dan gerust een comment achter en dan beantwoorden we alle vragen in een volgend filmpje. 

x Liefs,

Sunseeree 

4 Comments

 1. Sab 21 maart 2014 / 12:36

  Super leuk! Ook leuk om te horen hoe jullie de financieen regelen. Is als vrouw toch anders, als je altijd inkomen of studiefinanciering hebt gehad, en dan nu opeens geld moet “vragen”.

  En mooi dat jullie je kinderen zelf willen opvoeden. Wat hebben jullie een mooi huisje, trouwens! Super mooie vloer enzo. Wij willen gaan verbouwen, vandaar dat ik erop let haha. Is het via de woningbouwvereniging? Als ik vragen mag.

  • Koalabeautymama 21 maart 2014 / 15:17

   Bedankt voor je comment 😉 Op dit moment huren wij en is ons huis van de woningbouw. We zouden zelf wel graag willen verhuizen.

 2. regina♥♥ 21 maart 2014 / 13:04

  echt lief kindje heb je en een leuke en grappige man hihi

  xxx Regina greidanus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *