About me

Welkom op KoalaBeautyMama

Ik ben Sunseeree, beautylover, fashionista en trotse mama van Ayumi en Masato.
Van kleins af aan pakte ik al mijn moeders make-up om mezelf een make-over te geven inclusief outfit. Op jonge leeftijd was ik zo geïnspireerd door make-up, dat het een logische stap was voor mij om verder te gaan in de schoonheidsverzorging.

Sinds 2011 deelde ik mijn passie als voor Beauty op Youtube waar ik allerlei video’s maakte zoals: Make-up, Nail-art, Haar tutorials, Reviews, Tips & Tricks etc. Kortom alles wat met beauty te maken heeft.

Toen gebeurde iets fantastisch. Ik werd zwanger! Heel spannend en nieuw. Natuurlijk wilde ik dit delen met mijn trouwe kijkers en zo maakte ik mijn eerste zwangerschapvlogs. Vervolgd door persoonlijke updates van mij en mijn gezin. De reacties waren ontzettend positief. Ik wilde meer betekenen voor de moderne, trendy mama’s (to be).
Thuis noemde ze mij kangeroe of koalamama, omdat ik Ayumi continu bij mij droeg. Zo is de naam KoalaBeautyMama ontstaan.

Op mijn blog kan je verschillende blogs lezen en video’s bekijken op het gebied van Beauty, Fashion, Food, Health, Lifestyle en natuurlijk van alles rondom het gezinsleven.
Laat je inspireren en praat gezellig mee. Ook met een gezin ben je meer dan alleen mama. Enjoy!

Regelmatig ga ik los met mijn passie voor mode. Want als mama met een druk gezinsleven kan je er ook fashionable uitzien! 😉


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube