Volumineuze Beachy Waves met de Max Pro Twist 32 mm krultang

Vandaag laat ik je zien hoe je Volumineuze Beachy Waves maakt met de Max Pro Twist 32 mm krultang. Ik heb een aardige collectie met krultangen, maar deze is toch wel mijn favoriet. Wat maakt het verschil met een andere krultang? Bij deze zit geen clipje of klemmetje die je haarpluk vasthoudt. Je wikkelt bij de Max Pro krultang je haarpluk om de tang heen en houdt het zelf vast. Natuurlijk gaat veiligheid voor alles, en daarom zit er ook een speciale handschoen bij die je hand beschermt tegen de hitte.

Zelf gebruik ik de handschoen niet meer, maar mocht je nieuw zijn met deze methode van krullen, gebruik ‘m dan wel alsjeblieft! Ook voor deze manier van haarstyling wil ik zeggen: neem je tijd!
Met de 32 mm Twist maak je wat grovere krullen of een slag. Het ligt er ook aan op welke manier je de pluk eromheen wikkelt. Smalle plukken of juist wat grotere plukken. Wikkel je ‘m breed om de krultang of dicht op elkaar etc. Je kan er dus allerlei kanten mee op. Mijn tip: experimenteer erop los en kijk welke stijl je het mooiste vindt.

De volgorde van mijn haarroutine:

♥ Haar goed borstelen.
♥ Eventueel een haarproduct gebruiken dat beschermt tegen de hitte.
♥ Je haar in tweeën verdelen en de bovenkant vastzetten met een haarklem.
♥ Krultang aanzetten en instellen op de juiste temperatuur. Ik heb dik haar dus ik zet de temperatuur iets hoger rond de 180 graden. Heb je juist dun of fijn haar? Dan kan je de temperatuur bijvoorbeeld op 150 graden zetten.
♥ Per keer een smal haarplukje pakken. Dit geeft volgens mij het mooiste resultaat. Ik krul niet alles mee. Het uiteinde van mijn haar houd ik vast.
♥ Laat elke haarpluk goed afkoelen. Op het einde gebruik ik een verstevigende haarspray die het haar in model houdt. Ik gebruik zelf Elnett van L’oreal.
♥ Schudt het haar een beetje los met je hoofd of ga er voorzichtig met je vingers/handen doorheen. Zo maak je de krullen wat losser en creëer je meer volume. Wil je nog meer volume? Toupeer dan wat haarplukken op de bovenkant en zijkant van je hoofd.

Ik heb serieus bijna een week plezier gehad van dit kapsel totdat ik het echt moest wassen. Mijn haar wordt rond dag 5 wat vetter. Wil je dit kapsel langer dragen, maar is je hoofdhuid vet geworden? Gebruik dan wat droogshampoo en je kan er zo een dag langer mee doen. Droogshampoo geeft ook nog eens extra volume. Door de krul krijg ik veel meer volume en als mijn hoofdhuid wat vetter wordt, kies ik er soms voor om een staart te dragen of mijn haar op te steken. Eigenlijk heb ik met dit kapsel nooit een bad hair day, want je kan er verschillende kapsels mee maken. I love it!

Wil jij de Max Pro Twist van 32 mm ook thuis proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je! Als je naar de website van Max Pro gaat en de code: Koalabeautymama invult, krijg je 10,00 Euro korting! 😀

Welke krultang gebruik jij het liefste?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Dit product heb ik gekregen

4 Comments

 1. Mariëlle 11 mei 2016 / 09:20

  Mooie krullen! Staat je prachtig! Wat handig dat er een handschoen bij zit. Ik ben niet altijd even handig. Helaas blijft het in mijn haar vaak maar een dag of 1,5 zitten, maar fijn om te horen dat jij er een week van genieten kunt!

  • Koalabeautymama 17 mei 2016 / 06:58

   Heb je geprobeerd om er van te voren een verstevigende spray in te doen? Of na het krullen sprayen met een goede haarlak?

 2. ineke 13 mei 2016 / 13:33

  Wat mooie krullen. Je hebt dan ook zo mooi haar

  • Koalabeautymama 17 mei 2016 / 06:59

   Dankjewel! Ik ben ook echt zuinig op mijn haar en verzorg het regelmatig met maskers. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *