How to: Volume door volumepoeder en touperen

In deze tutorial laat ik je zien hoe makkelijk het kan zijn om volume te creëren in je haar. Dit doe ik met volumepoeder van Keune en een speciale toupeer borstel van Zenner ByTom. De haarpoeder van Keune kan je eventueel bij een kapperswinkel kopen of bij een kapsalon die het merk verkoopt. De toupeer borstel kan je kan kopen bij de drogisterij. Ik heb deze bij de Kruidvat gekocht. Zie hieronder mijn review hierover:

http://koalabeautymama.nl/2013/09/23/tom-sebastian-toupeer-borstel/

Veel kijkplezier! Mocht je vragen hebben of opmerkingen, laat dan vooral een comment achter. Vergeet niet op mijn Youtube kanaal te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste filmpjes.

www.youtube.nl/Sunseeree 

x Liefs,

Sunseeree

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *