VLOG: Speciale fotoshoot, Het ALBOE event & Kattenkwaad van onze poes

Wow, wat heb ik de afgelopen tijd veel leuke dingen meegemaakt! Ook ontzettend druk waardoor ik niet vaak kon uploaden, maar ik heb een aantal leuke momenten gefilmd die ik graag met jullie wil delen. Zo stond ik spontaan model bij een fotoshoot, mocht ik op het ALBOE event werken wat super tof was en haalt onze poes heel wat kattenkwaad uit. Veel kijkplezier!

Met dank aan mijn vriendin May voor het helpen bij het event, lieve Kim & Ilonka voor de mooie ervaringen en getalenteerde Lief Klein Geluk Fotografie voor de geweldige foto’s! 😀

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *