VLOG 89 GETROUWD!: De dag na onze bruiloft & Bijkomen van alles

Voorlopig blijf ik nog even hangen in de trouwsferen! Het gaat zo snel voorbij, dat het gewoon nodig is om lekker na te genieten van alles. De ochtend na onze bruiloft was bijzonder aangenaam. We hadden een ruime suite en kregen een uitgebreid ontbijt in onze kamer. Wat een genot! Ik wilde na de grote dag toch even een stukje vloggen en bijkletsen met jullie. Veel kijkplezier!

♥ Je kan ook gratis abonneren op mijn Youtube kanaal. Zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s.

 

Fijne dag allemaal! Vanavond heb ik een leuk event in Breda. Uiteraard neem ik mijn camera weer mee. 😉 xVolg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *