VLOG 77: Styling door onze dochter en een les bij de sportschool

Laatst zat onze dochter oude video’s van ons te kijken. Jeetje, wat vliegt de tijd dan als je haar zo als dreumes ziet. Tegenwoordig is ze een pittige dame van 3 en houd ze ontzettend veel van zingen, dansen, acteren, maar vooral ook verkleden en spelen met make-up. Haar moeder is natuurlijk een perfect model (lees: proefkonijn) en ik moest eraan geloven. Wat is ze toch schattig! 🙂

Ik ben trouwens fanatiek aan het sporten en probeer ongeveer 3 keer per week naar de sportschool te gaan. Dat doe ik trouwens bij Basic Fit en bij de virtuele les was ik helemaal alleen.. Daar sta je dan in het discolicht haha.
Ik heb eens een les gefilmd, zodat je kan zien wat ik allemaal doe. Veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s op: youtube.nl/KoalabeautymamaVolg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Jessie 25 februari 2016 / 14:12

    Superleuk om je bezig te zien in de sportschool. Dat komt natuurlijk niet vaak voor dat je zo kan filmen. Mooie kans.

  2. Anneleen 25 februari 2016 / 14:19

    Wat is Ayumi toch een lieve meid, lekker je haren kammen! 🙂 en knap dat je alleen in zo’n zaal gaat sporten hoor, Suns! Doe je goed!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *