VLOG 72: Koalabeautymama komt op TV! Jan Rijdt Rond


Aaaah Koalabeautymama komt op tv! Voor het programma “Jan Rijdt Rond” hadden we een stukje gefilmd over mijn Youtube kanaal, het vloggen natuurlijk en ons gezin. Mike was lekker in de keuken bezig, Masato vond het allemaal wel interessant en Ayumi was mega hyper.

Ik laat natuurlijk niet alles zien, dit is meer een “kijkje achter de schermen”. Het was wel even een andere setting dan met mijn eigen kleine camera. De filmploeg hadden grote camera’s, belichting en apparatuur mee. Het was een hele toffe ervaring. Eigenlijk had je erbij moeten zijn. We hadden ons rot gelachen om Ayumi. Die vond het reuze spannend. Voor haar was het een uitdaging om even stil te zijn dus die kletst er gewoon doorheen. Welkom bij ons thuis! Haha.

♥ Over het tv-programma:

Vanaf 16 november 2015 kent Nederland een nieuwe weggebruiker. De Jan. In een rode Cadillac doorkruist Jan dagelijks ons land op zoek naar verrassende verhalen.

Jan rijdt rond is een dagelijkse roadmovie, gebracht door een team van verslaggevers; de Jannen (M/V). Zij zoeken naar verrassende en spraakmakende verhalen die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren in de doelgroep (20-34 jaar). Ook brengt Jan actueel nieuws uit onverwachte hoek. 
Dagelijks kun je meerijden met Jan, om 19.55 uur op NPO3. Het gaat niet om de bestemming, het gaat om de reis.

Wat doen we dan eigenlijk? Het is letterlijk een kijkje in ons dagelijkse leven. Wat we meemaken, dingen die we doen. Heel gewoon! Wat maakt het dan zo aantrekkelijk om te kijken? Dat vertel ik je in het programma. 🙂
Binnenkort komt het op televisie, maar weet nog niet precies welke datum. Vergeet me niet te volgen op mijn blog, Instagram of Facebookpagina, want daar houd ik jullie op de hoogte als ik iets meer weet.

Alvast veel kijkplezier! Je kan (gratis) abonneren op mijn Youtube kanaal. Zo blijf je altijd up to date van onze nieuwste video’s.Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Kelly 9 december 2015 / 11:42

    Tof!! I Like Jan! Sinds Robinson vind ik hem echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *