Vlog 38: Shoppen en op visite in Alkmaar

Zoals afgesproken heb ik een extra lange vlog voor jullie. 🙂 Ik ben een paar dagen naar familie geweest in Alkmaar en heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Even de stad in shoppen, lekker eten, chillen met kids en ik heb zelfs een meeting georganiseerd haha. Je gaat het allemaal zien in vlog 38. Alvast veel kijkplezier! Benieuwd naar mijn mega plog van Alkmaar? Klik dan op deze link

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s opyoutube.nl/Koalabeautymama

 

Ben je ook wel eens in Alkmaar geweest? Wat vond je ervan?

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

7 Comments

 1. katy 10 december 2014 / 10:33

  Jeetje wat moet je dan een spul meedragen.
  Ik heb er al moeite mee als ik en mijn vriend een paar dagen weg gaan.
  Laat staan met 2 kindjes! Wat zal je dan moeten nadenken.
  Leuk om weer even naar je oude woonplaats toe te gaan,
  en mooi dat het zo kan! Leuke vlog.

  Liefs

 2. Anouk 10 december 2014 / 12:26

  Super leuke vlog! Wat gord dat je gewoon bij la place bent gaan zitten en dan maar zien pf er iemand komt, heel stoer! En leuk dat je iemand hebt gesproken

 3. Anneleen 10 december 2014 / 14:34

  Oh wat leuk om te zien! Fijn dat je zo hebt genoten van je familie en Alkmaar, je straalt helemaal vind ik! Zo schattig dat Ayumi op het einde al zelf naar de camera begint te zwaaien 😉

 4. Desiree 10 december 2014 / 17:54

  Leuke vlog meid! Je kan echt aan je gezicht zien hoe gelukkig je was dat je weer even bij je familie kon zijn! Jammer dat Alkmaar niet in de buurt is voor mij (Groningen) anders was ik zeker ook aangeschoven!

 5. Manouk 10 december 2014 / 18:32

  Ik reageer niet zo vaak, maar bezoek je blog wel regelmatig. Wat een leuke vlog weer en wat fijn dat je het zo goed naar je zin hebt gehad in Alkmaar. Ik woon er helaas niet in de buurt, anders was ik zeker even langsgekomen! Als er de volgende keer een meeting is in de buurt van Tilburg dan kom ik zeker langs!

 6. Caroline 10 december 2014 / 23:08

  Hi Sun,
  Super leuke vlog weer!
  Ik kon zien dat het je goed deed, even naar je familie! Wat een gesjouw haha. Ik zou het leuk vinden je een keer te zien! De plek maakt mij niet uit ik kan met de trein buiten de spits om altijd gratis reizen.

  Liefs Caroline

 7. Nadia 12 december 2014 / 07:05

  Wat schattig, Ayumi voor de spiegel! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *