Vlog 32: Mama duckface | Shoplog

Zoals je eerder deze week had kunnen zien, hebben we een extra vlog voor jullie. 🙂 In vlog 32 ben ik nog niet helemaal beter, maar wel zo eigenwijs genoeg om van alles te ondernemen. Naast de dagelijkse dingen, had ik een moment dat ik even kon shoppen en laat ik je uiteraard zien in een shoplog wat ik allemaal heb gekocht. Ook vertel ik mijn verhaal over het stoppen van het gezamenlijke Youtube kanaal: Echte Moeders. Ik hoop dat je het leuk vindt. Alvast veel kijkplezier! 

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste filmpjes op: youtube.nl/Koalabeautymama

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

  1. Manon 31 oktober 2014 / 09:27

    Taylor van the Bold :’) hahaha. Staat je mooi hoor, zo’n duckface.

  2. S 31 oktober 2014 / 11:41

    Hoe duur waren die rompeeRs ? Die hebben ze niet bij onze Hema!

  3. Nadia 1 november 2014 / 11:20

    Ik vind je vlogs inderdaad het leukst, want ik vind het zo gezellig om te kijken! Vind je een leuke meid en vind jullie gezinnetje zo leuk. 😀 Ik vind het zelf dan ook het leukste om gewoon een random vlog te zien, zoals dit, met van alles erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *