Vlog 29: A mommy life!

Het leven van een jonge mommy! Zoals je kan bekijken in vlog 29. In mijn vlogs geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke leven. Ook op momenten wanneer je gaar bent van de gebroken nachten en wanneer niet alles zo charmant eruit ziet. Maar heej, dat zijn echte moeders toch? Ik vind het gezellig om even wat te kletsen en Ayumi krijgt een cadeau die ze mag uitpakken van Little Tikes. Er komt binnenkort een artikel over. Ook zie je haar reactie op haar nieuwe kleding haha. Alvast veel kijkplezier! πŸ˜‰

Vergeet natuurlijk niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste filmpjes op:Β youtube.nl/Koalabeautymama

* Mike zou elke woensdag een artikel schrijven over het ouderschap/vaderschap. Dit artikel zal nu elke donderdag online komen in plaats van woensdag! πŸ˜‰ Ik kom dan beter uit met mijn blogplanning. *

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram β™₯ Facebook β™₯ Bloglovin β™₯ Youtube

19 Comments

 1. Manon 8 oktober 2014 / 09:38

  Ooooh Ayumiiiii, lekker kind met d’r geshopte kleren haha. En Masato zo’n lief klein frummeltje <3

 2. Mara 8 oktober 2014 / 09:51

  Bananen schil of ander fruit in een bakje
  Doorzichtige folie eroverheen
  Kleine gaatjes erin prikken
  Gegarandeerd success
  Vliegjes kruipen erin maar kunnen er niet meer uit

  Prachtige schattige kids
  Vind je vlogs altijd leuk

 3. Judith 8 oktober 2014 / 13:45

  Wat ben je toch een heerlijk mens haha! Ik vind Masato echt heel veel op Mike lijken, trouwens! Zie jij dat zelf ook zo, of niet?
  Ik vind je zo’n superlieve mama, maar ook gewoon zo Γ©cht. En wat betreft het verschonen van een meisje of jongen. Mij lijkt een jongen juist makkelijker, omdat het daar nergens tussen kan gaan zitten haha. Maar misschien is dat omdat ik alleen jongentje gewend ben. Het zal vanzelf wel gaan wennen hoor ;).
  Ayumi is weer goed verwend! Zij moet natuurlijk ook mee doen met de furry-trend! X, Judith

  • Koalabeautymama 8 oktober 2014 / 19:32

   Hahaha ja ik vind hem ook steeds meer op Mike lijken. Bij de geboorte vond Mike hem op een Koreaantje lijken πŸ˜› Haha tis wat met dat balzakje. Ben zo voorzichtig omdat ik bang ben hem pijn te doen ofzo. πŸ˜› Dankjewel voor je berichtje xx

 4. Anneleen 8 oktober 2014 / 16:09

  Haha Ayumi die haar kleertjes mooi opgeruimd op de stoel legt! En Masato… heel mooi baby’tje!

 5. Mirjam 8 oktober 2014 / 17:13

  Ah, wat lief hoe enthousiast Ayumi is over haar kleertjes! En wat is Masato een schatje.. Mooie kindjes hebben jullie hoor!

 6. Vicky 8 oktober 2014 / 18:44

  Wat heb je toch een schatjes van kinderen op de wereld geze

 7. Vicky 8 oktober 2014 / 18:45

  Oei te vlug ge-entered! Wou nog zeggen dat ik zo door Masato te zien kroelen in zijn park ik echt wel enorm verlang naar de geboorte van onze kleine man πŸ™‚

  • Koalabeautymama 8 oktober 2014 / 19:26

   Hahaha heerlijk hΓ¨ met je eigen kindje kroelen. πŸ™‚ hoe lang moet je nog?

   • jaelynn 14 oktober 2014 / 14:41

    lieve sunseeree jij bent echt een leuke moeder hoe is het met jullie leuk de q&a op instagram ik ben echt jouw grootste fan maar mijn vraag is eigenlijk is het niet moeilijk om elke comment te antwoorden

    gr. jaelynn

    • Koalabeautymama 14 oktober 2014 / 14:48

     Hoi Jaelynn! Wat lief, bedankt voor je compliment πŸ˜€ Om gelijk maar antwoord te geven op jouw vraag: Het is soms wel lastig om elke comment te beantwoorden. Natuurlijk lees ik wel alles, maar met alle drukte en een gezin ernaast, komt het voor dat ik niet op iedereen kan reageren. Wel vind ik het erg belangrijk en gezellig om iedereen een reactie terug te geven. πŸ™‚ Ik doe mijn best en waardeer de lieve, leuke en leerzame berichtjes van mijn kijkers/lezers. πŸ˜‰ x

 8. Fatima 9 oktober 2014 / 08:42

  Hoi!!! Heerlijke vlog van mij mag het langer duren hahah.. Vooral om m’n dochtertje 2 angen scheelt met masato ❀️ Ik heb ook nog 2 kleintjes rondrennen.. Over het spugen herken het!! zo jammer als ze niet tevreden Zijn na de voedingen..veel succes meid.. En moest echt lachen daar Kids naam dus van haha lolll hier ook zo een genietZe xxx

 9. Fatima 9 oktober 2014 / 08:44

  Bedoelde de naam koala mama komt dus daar vandaan .. Was een raar zinnetje op het eind πŸ™‚

 10. siham 11 oktober 2014 / 20:46

  Haha, jij bent sooo funny. Ik jaag ook altijd insecten weg. Toen ik met mn ouders woonde boeide het mij niet, maar sinds ik getrouwd ben.. omg… ik rust gewoon niet tot ze weg zijn. Leuke video!!

 11. R 11 oktober 2014 / 22:55

  Mischien weet je dit ondertussen al, maar een vriendin van mij is pas bevallen van een jongetje en met verschonen vertelde ze mij dat ze in het ziekehuis had geleerd om een babydoekje over zn piemeltje “vast” te houden ivm plasgevaar. Scheelt dweilen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *