Vlog 20: High tea, Me-time & Zwitsal pakketje

In vlog 20 heb ik heerlijk even wat “me-time”. Ayumi is naar oma, Mike naar zijn werk en het huis heb ik dus voor mij alleen. Heerlijk! Toch kwam ik tijd te kort. Ik vind het altijd zo fijn als ik al mijn dingetjes thuis kan doen zonder gestoord te worden.
Omdat deze momenten zeldzaam zijn, heb ik met vriendinnen afgesproken om te genieten van een high tea. Even bijkletsen met de meiden. 
Verder ben ik helemaal in de babysferen en ontvangen we een leuk pakketje van Zwitsal. Veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste filmpjes op: youtube.nl/Koalabeautymama

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: InstagramFacebookBloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *