VLOG #114 LABIEL, IN THERAPIE & YOUTUBE VERWIJDEREN

Nee, de afgelopen weken waren voor mij niet al te best. Ik zit/zat niet lekker in mijn vel en de afgelopen tijd heb ik behoorlijk wat te verwerken gehad. Iets wat ik niet zag aankomen en toch moet leren om er mee om te gaan. Shit happens. Ik wil graag positief zijn, energiek zijn en lekker bezig zijn met mijn gezin en alles eromheen. Soms lukt dat niet. Ik ben ook maar een mens.

Als moeder vind ik het wel vervelend, omdat ik liever niet neerslachtig wil zijn in de buurt van onze kinderen. Helaas kan ik het niet altijd voorkomen. Ik ben ten slotte altijd thuis haha. Het komt allemaal goed hoor!
Het heeft gewoon tijd nodig. Daarom wilde ik ook eerlijk naar jullie zijn en vertellen wat er op het moment speelt. Misschien is het opgevallen, misschien ook niet.

Ik wens je toch veel kijkplezier en de volgende vlog is gezelliger. Beloofd! 😉 Fijne dag! x

 

Als je abonneert op het Youtube kanaal van KoalaBeautyMama, blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s.

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

12 Comments

 1. Sharon 29 januari 2017 / 09:07

  Ah Sunseeree, Heftig allemaal voor je. Word er zelf emotioneel van. Zelf ook een zware tijd gehad en hulp gehad en herkende veel van wat je zei. Ik hoop echt dat jij je weer beter gaat voelen en alle dingen uit het verleden een plekje kan geven of een manier kan vinden om er mee om te kunnen gaan. Heel veel sterkte😙

  Liefs Sharon

  • KoalaBeautyMama 30 januari 2017 / 17:22

   Hoi Sharon, dankjewel voor je lieve reactie en steun! Het is ook even shit, omdat je zelf niet echt kunt voorspellen wanneer je die flashbacks krijgt en emotioneel wordt. Het overvalt je gewoon.. Hopelijk hoor ik snel meer van de therapie. Knap dat je zelf ook hebt gekozen voor hulp. xx groetjes 🙂

   • Sharon 30 januari 2017 / 18:19

    Ja je bereikt een punt en dan komt het er allemaal ineens uit. De één verwerkt bepaalde situaties meteen en bij andere komt het later. Therapie is bij mij afgerond maar soms gebeuren er weer dingen en dan roept dat weer gevoel op van vroeger. Maar uiteindelijk leer je ermee omgaan. Ik vind je een sterke mama en nooit aan jezelf twijfelen want je doet het echt goed! X

 2. Mimi Rose 29 januari 2017 / 13:07

  Sterkte Sunseeree!! Neem je tijd om alles een plek te geven. Gaat je lukken.

  Ik heb ook heel lang in therapie gezeten. Had ik echt nodig. Begin wilde ik nooit, maar ik wilde me niet meer zo voelen.

  Nogmaals sterkte en veel energie toegewenst!!

  xoxo

  • KoalaBeautyMama 30 januari 2017 / 17:24

   Wat sterk van jou dat je ook hebt gekozen voor therapie! Ik dacht ook dat ik het niet nodig had, maar nu is de tijd echt gekomen. Vooral voor mezelf om mee te leven en natuurlijk om een blije, positieve mama te zijn voor mijn gezin. Dankjewel voor je lieve woorden! xx ^_^

 3. astrid nab 29 januari 2017 / 20:48

  Sterkte Sunseeree neem de tijd voor jezelf en veel sterkte toegewenst

  • KoalaBeautyMama 30 januari 2017 / 17:24

   Dankjewel Astrid! Ik probeer zoveel mogelijk naar mezelf te luisteren en rustmomenten te pakken. xx groetjes

 4. Vicky 29 januari 2017 / 21:00

  Ik reageer normaal nooit maar vond dat ik het nu toch even moest doen.
  Sterk dat je hier zo open over praat, dat is zeker al een stap in de goede richting. Veel sterkte, moed en beterschap de komende tijd!

  • KoalaBeautyMama 30 januari 2017 / 17:25

   Hoi Vicky, dankjewel voor je reactie! Hartstikke fijn, het wordt zeker gewaardeerd. 🙂 Soms loopt het leven even gek. Ik hoop dat ik het snel een plekje kan geven met wat hulp. xxx

 5. Anoniem 29 januari 2017 / 21:52

  Hoi Sunseeree,
  Wat goed van je dat je hulp zoekt.
  Ik herken je gevoel. Ik heb ook 2 kindjes van 3 en van 1. En de jongste was een huilbaby. Mega slaap te kort chago prikkelbaar en niet happy daardoor geweest. Ook hulp gezocht ( is natuurlijk niet hetzelfde als jou ) maar wilde even laten weten dat het mij enorm heeft geholpen. Voel je niet schuldig en leg de lat vooral niet te hoog. Je bent een super mommy en het gaat helemaal goed komen.
  Heel veel sterkte!

  • KoalaBeautyMama 30 januari 2017 / 17:28

   Wat erg een huilbaby! Wij hadden officieel geen “huilbaby” maar genoeg zware momenten. Ik snap jou helemaal met het chago en prikkelbaar zijn. Ik werd gewoon krankzinnig af en toe omdat het zo frusterend is. Slaap tekort is echt killing. Fijn dat het bij jou zo heeft geholpen. We willen allemaal oprecht happy zijn toch? Dankjewel voor lieve woorden xx 🙂

   • Anoniem 31 januari 2017 / 06:31

    Ja slaap tekort is zeker killing en doet gekke dingen met je.
    Sterkte met alles te verwerken. Wil vooral niet te snel gaan want sommige dingen hebben echt de tijd nodig.
    Gaat helemaal goed komen. De eerste stap is gezet.
    Dikke kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *