Vlog 11 van ons gezin: Konijntje voeren, Gek doen & Veel spelen

Vlog 11 is een feit! Ik vind het leuk als ik zoveel reacties krijg of ik meer vlogs wil maken van ons gezin. Ik doe mijn best haha. Het kost behoorlijk wat tijd om te filmen enzovoorts, maar doe het met liefde. Bij deze een nieuwe filmpje van ons gezin van wat we allemaal hebben meegemaakt. Altijd persoonlijk, een beetje gek en vooral veel plezier. Tot de volgende keer! 

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste filmpjes op www.youtube.nl/Koalabeautymama 

x Liefs,

Sunseeree 

4 Comments

 1. Desiree 12 april 2014 / 08:00

  Wat weer een leuke blog van jullie! Ik vind je blog er leuk! Wat super lief je parkietje, hoe oud is ie?

 2. Desiree 15 april 2014 / 18:46

  Ja wat gezellig lijkt mij dat! ik heb het filmpje nu inmiddels een aantal keren gekeken moet steeds weer lachen om Yuki. En hoe jij hem op een gegeven moment vraagt: is yuki een kippie?? Haha

  • Koalabeautymama 16 april 2014 / 07:27

   Hahaha Yuki is een gezellig vogeltje. Soms denken mensen dat de radio aanstaat, maar dat is hij dan hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *