Video verzoek: Praten over mijn borstvergroting


Onlangs schreef ik een blog over mijn keuze voor een borstvergroting. Ik kreeg ontzettend veel reacties van lezers en volgers. Gelukkig waren dat hoofdzakelijk lieve berichten en mensen die mij steunen in mijn  keuze.

Ik merkte dat er wel wat vragen waren omtrent mijn borsten/behandeling en kreeg de vraag of ik er een video over kon maken. Natuurlijk wil ik dat graag doen.
Ik wil graag eerlijk en open tegenover jullie zijn. Wie weet kan ik iemand met mijn ervaringen informeren of helpen. Mocht je een vraag hebben, laat ‘m vooral achter in de comments, want wie weet kan ik deze in een nieuwe video beantwoorden. 🙂

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s op: youtube.nl/koalabeautymama

Bedankt voor het kijken!

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

6 Comments

 1. Renee 24 juni 2015 / 09:37

  Wat dapper van je om hier zo over te praten. Ik herken mezelf heel erg in jouw verhaal. Ik heb ook een borstvergroting gehad. Ik was 18 en heb het laten doen in het Rode Kruis in Beverwijk. Het ziet er heel natuurlijk uit (mijn man wist het eerst niet eens!) ik ging van AA (ik had echt niets) naar een volle C, wat uiteindelijk een D is geworden. Mijn borsten ‘hangen’ gewoon en voelen heel natuurlijk. Ik wens je heel veel succes! (Ik werd op donderdag geopereerd, moest 1 nachtje blijven, en was op dinsdag alweer aan het werk. Herstel is mij dus alles meegevallen).

 2. alexa 24 juni 2015 / 10:22

  Wat tof dat je een video hebt opgenomen en wat fijn dat je het allemaal even uitlegt! Ik zou niet zeggen dat je ‘vol’ bent hoor vind het allemaal hartstikke mee vallen. Je ziet er prima uit zoals je bent!

 3. Nadia 24 juni 2015 / 19:30

  Gewoon doen, Sunseeree! Als je er blij van wordt, waarom niet? 🙂 Wanneer gaat het gebeuren?

 4. Anneke 26 juni 2015 / 14:20

  Het is heel normaal dat je borsten na de borstvoeding tijdelijk leger zijn. Je vetweefsel wordt voor een deel vervangen door klierweefsel en als je de BV dan stopt, heb je even niets meer over. Maar dat vetweefsel komt heus wel terug, dat kan alleen even duren, echt wel een jaar of 2.

  Als ik jou was, zou ik dus nog wel even wachten, je vetweefsel heeft helemaal nog geen tijd gehad om terug te groeien!

 5. Anneleen 30 juni 2015 / 18:58

  Knap dat je hier zo open over babbelt, Suns! Ik hoop dat je je door de borstvergroting beter in je vel gaat voelen 🙂 ik hoop dat je je hierdoor ook terug wat meer ‘vrouw’ gaat voelen, want om eerlijk te zijn, willen we dat allemaal wel als vrouw 🙂

 6. Naomi 6 juli 2015 / 21:02

  Wat fijn dat je dit met ons deelt! Al enige tijd zit ik er ook aan te denken, helaas op dit moment student en is mijn rekening daar ook naar. Ik wil mijn eventuele zwangerschappen in de toekomst afwachten (wie weet wat dat met mijn borsten doet) en uiteindelijk toch als het mij nog steeds onzeker maakt, ook een borstvergroting. Daarom hou ik jouw posts er over ook zeker ind e gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *