Video: Update over mijn borstvergroting

Binnen een maand heb ik een nieuwe voorgevel! Hoewel ik het spannend vind, ben ik helemaal niet bang. Ik kijk er juist naar uit. Omdat ik van meerdere kijkers een video-verzoek had gekregen, heb ik bij deze een update gemaakt omtrent mijn borstvergroting.

Ik beantwoord vragen over mijn herstel, de grootte van de borsten, de kliniek enz. enz. Ik hoop dat je het informatief vond. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ze stellen in een comment. 🙂 Veel kijkplezier! x

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste video’s op: youtube.nl/Koalabeautymama

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

10 Comments

 1. Melanie 12 augustus 2015 / 10:31

  Hoi!

  Leuk zeg dat je al zo snel geopereerd zult worden. Weet zeker dat 375 cc je erg mooi zal staan. 🙂
  Ik heb inmiddels ook mijn operatiedatum en zal 27 augustus geopereerd worden.

  Liefs,
  Melanie

 2. anouk 12 augustus 2015 / 13:46

  Ik vind het zo leuk hoe open je hierover praat! Ik hoop dat het herstel je mee gaat vallen

 3. Renee 12 augustus 2015 / 19:58

  Super leuk om te volgen. Ik weet mij die spanning nog zo goed te herinneren. Bij mij is het inmiddels 7 jaar geleden. Ik ben op vrijdag geopereerd en was op dinsdag weer aan het werk. Paar weken oppassen met tillen, maar ik heb helemaal geen last gehad verder. Ik begin nu wel, na 7 jr, last te krijgen van mijn rechter borst, dus moet eigenlijk een afspraak maken voor een check. Ik stel dat steeds maar uit, omdat we het geld nu beter kunnen gebruiken voor ons nieuwe huis. Buiten dat, wil ik een ‘prothese wissel’ pas doen nadat wij klaar zijn met gezinsuitbreiding. Ik zou in iedergeval nooit meer zonder willen. Wat hebben zij jou verteld over de ‘houdbaarheidsdatum’? Ik weet dat allemaal niet meer zo goed..

 4. Anneleen 14 augustus 2015 / 10:48

  Ik vind het echt heel fijn en knap dat je hier zo open over communiceert, Suns! Fijn dat je je daar ‘veilig’ voelt en dat ze hun tijd nemen om je alles te leggen… Dat zou ik ook heel belangrijk vinden denk ik. Ik hoop voor je dat alles vlot mag verlopen, met hopelijk niet te veel last/pijn. Je kan alvast uitkijken naar je nieuwe borsten 😉

 5. Mandy 15 augustus 2015 / 01:11

  spannend he??
  Ik weet zeker dat je er superblij mee gaat zijn.
  Ik heb zelf ook een borstvergroting gehad en heb in mijn ene borst 375 en de andere 400cc.
  Dit omdat ze niet gelijk waren.
  Ik heb nooit spijt gehad van de maat, ik heb nu een 75F.
  Ze zeggen altijd dat je beter een maatje groter kan nemen als dat je eigenlijk wilde, meestal is dat voor jezelf de mooiste maat.
  Ik wil je alvast succes wensen en maak je geen zorgen, het valt mee.

  Liefs van mij

 6. Naomi 16 augustus 2015 / 02:22

  Super fijn dat je we zo open over communiceert! Zelf herken ik mij enorm in je verhaal, behalve dat bij mij m’n borsten niet na een zwangerschap kleiner zijn geworden maar als gevolg van m’n gewichtsverlies.
  Wel wacht ik waarschijnlijk tot nadat ik kinderen heb gehad. Wie weet wat dat met m’n borsten doet.

  Ik blijf je verhalen volgen!

 7. Lina 20 augustus 2015 / 08:49

  Hoi ik volg je blog al een tijdje en keep up the good work!

  Ik zit ook al een tijdje (10jaar) met de gedachten voor een borstvergroting maar ik wou graag aan jou vragen hoe het zit met de kosten. Betaal je in 1x die 4000 of hoe zit dat in elkaar. En moet je echt elk 10 jaar je borsten vervangen? ?

 8. Kim 7 september 2015 / 12:41

  Wat knap dat je er zo open over bent. Heerst vaak toch nog een Taboe op. Ik heb er zelf ook erg over nagedacht en wil de stap toch ook wel maken. Ik heb precies dezelfde vragen als Lina 👆. En daarom twijfel ik zelf nog zo..
  Heel veel succes met de behandeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *