Video van mijn romantische huwelijksaanzoek! Yeah, wij gaan trouwen!

Wow! Het voelt zo bijzonder om dit speciale moment met jullie te delen. In de zomer van 2012 werd ik hoogzwanger ten huwelijk gevraagd door de liefde van mijn leven. Ik was zwanger was ons eerste kindje. Ons dochtertje Ayumi. We gaven ten ere van haar een barbecue (Babycue) bij mijn schoonfamilie en ik dacht dat we met z’n allen naar de 3D echo zouden kijken.

Het was behoorlijk warm en druk. Op een gegeven moment merkte ik dat de video een andere wending nam! Mike zit zoals altijd vol verrassingen en had de video stiekem bewerkt. Hij liet mij mysterieuze beelden zien van de voorbereidingen en foto’s van vroeger. We waren toen 7 jaar samen en hebben echt super veel meegemaakt. Ik was al emotioneel toen ik onze foto’s voorbij zag komen. Ontzettend lief van hem! Ik had niks door..

Toen kwam het punt dat ik mijn aandacht op de tuin moest richten en ik zag mijn vriendinnen 1 voor 1 langskomen met een wit bordje met daarop de meest ontroerende berichten van mijn toekomstige man. Lief, romantisch, eerlijk en recht uit zijn hart. Ja, hij is de ware voor mij. Mijn soulmate en ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik zijn liefde mag krijgen in dit leven. Ik hoop dat we voor altijd bij elkaar blijven. Nu en hierna.

Op de dag van de verloving stond hij nog leuk in zijn birckenstocks met Ed Hardy broek achter de barbecue. Tijdens de verrassing had hij zich helemaal omgekleed in een prachtig pak met een mooi boeket bloemen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en over na gedacht.

Op het einde kwam hij tevoorschijn. Het voelde alsof ik in een droom leefde, want ik wist niet wat mij overkwam met mijn dikke toeter. Een maand daarvoor ving ik toevallig het bruidsboeket van mijn beste vriendin. Mike zei altijd: “Als je gaat zeuren dan ga ik je niet vragen hoor.” Ik had de gedachten laten gaan en daarom was ik zo spontaan verrast door dit romantische aanzoek.

Wat voelde het intens fijn! In bijzijn van vrienden en familie. Een dag om nooit te vergeten. Achteraf kreeg ik van mijn dierbaren mooie bloemen als felicitatie. Mijn verlovingsring paste opmerkelijk goed ondanks mijn vocht haha. Wie had tot nou gedacht dat ik ten huwelijk gevraagd zou worden! Mike zei vanaf het begin van onze relatie dat hij nooit wilde trouwen. Toch staan we over een paar maanden voor het altaar om het ja-woord aan elkaar te geven. Op onze bruiloft zijn we precies 11 jaar samen. Een dochter, een zoontje en nog steeds dezelfde liefde voor elkaar die elk jaar sterker wordt. Ik voel mij de gelukkigste vrouw ter wereld.

Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier kijken naar onze video, als dat wij dat doen. Liefde is altijd mooi om te delen. To be continued..Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

11 Comments

 1. Diana 4 mei 2016 / 08:07

  Wat een ontzettende mooie video en een prachtig aanzoek!

 2. Natasja 4 mei 2016 / 11:54

  Wat prachtig.!!! Zo mooi gedaan door Mike. Wauw

 3. Jessica 4 mei 2016 / 13:34

  Wat mooi zeg!
  Leuk dat alles is vast gelegd op film, kunnen jullie dit mooie moment altijd terug kijken. 🙂

 4. Stella 4 mei 2016 / 20:43

  wat een praaaaaachtige en orginele aanzoek!!

 5. Sanja 5 mei 2016 / 00:08

  Oh my God.. JANKEN dit! Wat super leuk/mooi gedaan..

 6. Joyce 6 mei 2016 / 08:22

  Wat ontzettend lief! Tranen met tuiten hier, maar dat link ik natuurlijk aan de zwangerschapshormonen 😉 😉 😉

 7. Lindsay | lindsayvallen.nl 8 mei 2016 / 10:54

  God, ik zit hier gewoon keihard mee te janken Sunseree! Je ziet ook dat je absoluut niets doorhebt, zo mooi 🙂 Wat een prachtig filmpje, mooi dat je dit wilde delen. En nu toeleven naar de Big Day! 🙂

  • Koalabeautymama 17 mei 2016 / 07:01

   Wat dat betreft ben ik echt een dodo. Ik heb niks door hahaha. Dankjewel! Ik begin nu wel zenuwachtig te worden met al die laatste voorbereidingen. Heb je tips? #bridezilla :p xx

 8. Suzanne 10 mei 2016 / 13:43

  In één woord: Prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *