VIDEO – NUM NOMS SERIE 2 SPEELGOED UNBOXING & WIN ACTIE

YES! Ik heb samen met ons dochtertje Ayumi een leuke nieuwe Speelgoed Unboxing van de Num Noms Serie 2. Dat niet alleen, ik mag voor de tweede keer een te gek verrassingspakket weggeven met de allernieuwste Num Noms. 😀

De Serie 2 Num Noms hebben nieuwe looks, andere geurtjes en kleurtjes. Ook in de blind packs zit een andere verrassing. Ik vertel je er meer over in de video vandaag en op mijn Youtube kanaal kan je alles terugvinden over de win actie. Misschien leuk voor je kind(eren), neefje, nichtje, zusje etc.? Doe vooral mee. Veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren op het Youtube kanaal van KoalaBeautyMama. Het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwste video’s. Enjoy!

Lijkt het jou leuk om meer van dit soort Speelgoed Video’s te zien? Let me know in de comments. Thanks! Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *