Verzorging voor droog haar: Agadir Argan Oil Hair Treatment

aga1

Dit is het product waar ik bij zweer. Ik kan niet zonder en is mijn meest gebruikte beautyproduct. Hiermee bedoel ik de Argan Oil Hair Treatment van het merk Agadir. Het is arganolie speciaal voor je haar. Argan olie komt van de arganboom en groeit alleen in Marokko. Het kost behoorlijk wat tijd en werk om de olie te verwerken. Daarom is dit goedje wat prijziger dan een normale haarolie.

Ik gebruik dit product heel trouw voor ongeveer 3 jaar. Na het douchen breng ik de arganolie aan op handdoekdrooghaar. Ik concentreer me vooral op de haarpunten en het restant wat op mijn hand zit, verdeel ik over de rest van mijn haar. Het is even uitproberen hoeveel je nodig hebt en wat je prettig vindt. Het is zuinig in gebruik. Als je teveel gebruikt zal je haar er snel vettig uit gaan zien. Na het aanbrengen föhn ik mijn haar voor 80 % droog. De rest laat ik drogen aan de lucht. In de zomer föhn ik mijn haar helemaal niet. Hoe minder hitte des te minder schadelijk het is voor je haar.
Dat is eigenlijk mijn routine. Je zou na het föhnen wat extra arganolie kunnen aanbrengen, maar dat is vaak niet nodig.

Mijn haar was jarenlang droog en beschadigd door het verven. Door het gebruik van arganolie heeft het mijn haar zacht gemaakt, glanzend en bovendien houdt het de pluisjes onder controle. Heb je droog of beschadigd haar? Of wil je je haren mooi lang laten groeien? Dan raad ik het je van harte aan. Het is trouwens een multifunctioneel product die je ook als haarmasker kan gebruiken, een massage voor je hoofdhuid of voor je nagelriemen.

Waarvoor gebruik jij arganolie?

x Liefs,

Sunseeree

3 Comments

 1. Sascha 7 mei 2014 / 12:35

  Ik heb zelf 100% pure arganolie. Las vaak dat het ook super goed werkt voor je gezicht, maar ik kreeg er puistjes van. Soms gebruik ik het voor mijn haarpunten, maar meestal voor mijn handen/nagelriemen.

 2. najoua 8 mei 2014 / 13:40

  Ben wel benieuwd naar dit product! Mijn haarpunten liggen op sterven.. misschien toch maar eens proberen

  • Koalabeautymama 8 mei 2014 / 15:22

   Als je haarpunten dood zijn, dan ontkom je bijna niet aan de schaar, maar dit vind ik echt een topproduct wat helpt. Je haar ziet er zachter en glanzender uit. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *