Verwennerij met de nieuwe Dove DermaSpa

Iets wat we allemaal nodig hebben is een: spa moment! Een momentje voor jezelf waar je je lekker terugtrekt in de badkamer om te badderen, wassen, scrubben en te verzorgen. Je knapt er zo ontzettend van op. Eerlijk gezegd doe ik dat te weinig. Een tijdje terug ontving ik een heerlijk pakket van Dove DermaSpa en vertel je er in deze blog meer over.

Wist je dat maar 4% van de vrouwen het verzorgen van hun lichaam als favoriet noemt voor me-time? Terwijl 92% van de vrouwen het juist belangrijk vindt om tijd voor hunzelf te hebben om zich lekker in hun vel te voelen. Dove DermaSpa probeert dat echte spa gevoel terug te laten komen. Me-time wordt nu thuis nog fijner!


Vooral in de herfst en de winter is body cream een must. De textuur is wat voller en rijker dan een normale bodylotion en is een verwennerij voor de huid. Juist nu met het koude weer buiten en de uitdrogende warmte van de verwarming binnen, kan je huid wel iets extra’s gebruiken.

De Goodness lijn is de eerste lichaamverzorgingslijn die omega-olie combineert met Cell-Moisturisers. Deze combi zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. De Goodness lijn laat je huid stralen, geeft het een zacht laagje en maakt het egaler.
In deze producten ruik je noten van vanille, kokosnoot en musk.

De Youthful Vitality lijn brengt veerkracht terug in de ouder wordende huid. Er zit een geconcentreerd revitaliserend serum in om de vernieuwing van het huidoppervlak te herstellen. Je huid gaat het frisser en jonger uitzien. Bij deze lijn ruik je onder andere geuren zoals: frambozen, mandarijnen, rozen en macadamianoten.

* Body Cream – € 8,99 


De Summer Revived lijn laat je even teruggaan naar de zomerse zon. Het bevat een natuurlijke zelfbruiner voor een zomerse tint. Je huid ziet er door het subtiele tintje gezond uit en geeft voldoende hydratatie.
Ik nam een tube mee op vakantie en je ziet uiteindelijk een subtiele kleur, maar het wordt niet super bruin. Er zijn 2 varianten. Voor de lichte en donkere huid.

* Summer Revived Body Lotion – € 6,99


Dit is toch wel een bijzonder product! Als je de tube openmaakt, zie je zilverkleurige balletjes.
Dit is de Uplifted lijn. Naast hydratatie en voeding, geeft dit de huid meer stevigheid en elasticiteit. De body roll on, zorgt ervoor dat je huid gemasseerd wordt en stimuleert zo weer de doorbloeding. Ik vind dit een heerlijk product voor mijn bovenbenen. De lijn heeft onder andere geuren van waterlelies, komkommer, Indonesische patchoeli en sandelhout.

* Massaging Body Roll-on – € 8,99


Bodylotions zijn altijd fijn om in de badkamer te hebben. Ze zijn goed smeerbaar en trekken snel in de huid. De producten van Dove DermaSpa zien er luxe uit en meerdere producten komen in tubes met dop, die je stevig kan sluiten. De inhoud is makkelijk te doseren op deze manier.

Geurexpert Ann Gottlieb ontwikkelde de geuren voor Dove. Zij werkte onder andere samen met Marc Jacobs, Dior en Calvin Klein.
Ik vind dit zelf altijd leuk om te weten. Ik heb vroeger in een parfumerie gewerkt en dan is het grappig als je diverse geuren kan herkennen. Persoonlijk houd ik meer van zachte en frisse geuren.

* Bodylotion – € 6,99


De Intensive hand cream is een musthave in je tas of in de huiskamer. Helaas hebben wij geen vaatwasmachine en komt het dagelijks voor dat ik even snel een afwasje doe. Door het water en zeep drogen mijn handen uit. Dit verzorg ik met een voedende handcrème. Je handen zijn je visite kaartje en ik vind het veel fijner als ze zacht aanvoelen zonder velletjes. Dit product is geschikt voor de gevoelige huid en is niet vettig.

* Hand Cream – € 4,39


Alsof er niet genoeg keuze was, zijn er ook oliën voor je lichaam. Wrijf een paar druppels olie tussen je handen om het op te warmen en verdeel het over je armen, benen etc. Lekker als je uit de douche komt of zelfs om een massage te geven. Voor het laatste heb je geen geurkaarsen meer nodig. 😉

* Body olie – € 9,99

De Dove DermaSpa producten zijn verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.


Naar welk product ben jij nieuwsgierig? Maak jij trouwens tijd vrij voor huidverzorging na het douchen of badderen?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Anneleen 24 november 2015 / 10:51

    Lijkt me een heel fijne en voedende lijn! Ik ben vooral benieuwd naar de Uplifted tube!

  2. Channah 24 november 2015 / 11:27

    Deze lijn ziet er echt super goed uit, en wat een prachtige foto’s heb je er van gemaakt, wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *