Verwennerij bij de Babor Beauty Spa + vlog 36

Ontspanning.. wat is dat? Soms schiet het er een beetje bij in. Niet gek als je een drukke baan hebt, een gezin of een studie. Ik ben altijd in de weer. Is het niet met mijn kinderen, dan wel met het huishouden. Heb ik een moment rust, dan zie ik weer iets liggen waardoor ik afgeleid ben. Herkenbaar? Anyway, ontspanning kan ik soms wel gebruiken. Onlangs ben ik naar de Babor Beauty Spa geweest in Dongen. Daar mocht ik kennismaken met het huidverzorgingsmerk Babor en de schoonheidssalon van Annie.

Ergens tussen de weilanden op een rustige plek zit de Babor Beauty Spa. Geen winkelend publiek of druk verkeer. Nee, het is een plek waar je werkelijk tot rust kan komen. De salon is knus en ziet er mooi en verzorgt uit. Ik kon mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst in schoonheidsstoel had gelegen. Wat een verwennerij! Even wat mommy time, waarbij ik niet gestoord kon worden door mijn kindjes haha.

Mijn huid voelde droog en schraal aan. Het ziet er een beetje grauw uit door de invloeden van buitenaf. Een oppepper kon ik wel gebruiken. Na een heerlijke uitgebreide reiniging, kreeg ik een product op mijn gezicht waardoor mijn huid rood zou worden. Het stimuleert de doorbloeding en je kon gelijk zien waar mijn huid goed doorbloedt was. Of beter gezegd, waar niet. Want mijn huid was dik en lui. Hier en daar zagen we wat rode plekjes, maar een goede doorbloedde huid mocht helemaal rood zijn. Ik moet toegeven dat ik mijn huid de laatste weken een beetje verwaarloosd had.

Tijdens de schoonheidsbehandeling kreeg ik ook een ontspannende gelaatsmassage en een voedend algenmasker. Met behulp van de juiste huidverzorging en een ampul voor de hydratatie, kon mijn huid er weer tegenaan. Aan het einde van de behandeling zag mijn huid er stralend uit. Een gezonde kleur en een frisse uitstraling. Deze boost had ik nodig zeg. Het is pure ontspanning, want je kan niks doen. Geen afleiding of geluiden. Het was zeker voor herhalingsvatbaar! Omdat ik zelf gestudeerd heb voor schoonheidsspecialiste ben ik best kritisch. Maar Annie is echt top. Fijn huidcontact, kennis van producten en weet precies waar ze het over heeft. Ze legt alles goed uit, zonder dat het storend is. Je kan luisteren zonder uit je ontspanning gehaald te worden.

Achteraf kreeg ik een paar verzorgende ampullen mee. Deze ampullen zorgen voor een extra boost. Je brengt ze aan na het reinigen en onder je huidverzorging. Onder het genot van een kopje thee met wat lekkers, kletsen we gezellig over het bloggen en het gezinsleven. Mocht je in Noord-Brabant wonen dan kan ik je de Babor Beauty Spa van harte aanbevelen.

Vele van de geselecteerde ingrediënten en werkstoffen zijn van plantaardige oorsprong, fair gehandeld en uit gecontroleerd biologische teelt.

Onze BABOR producten zijn:

vrij van PEG’s (polyethyleenglycolen)
vrij van synthetische siliconenoliën
vrij van huidprikkelende minerale oliën
vrij van paraffinen en paraffine-derivaten
vrij van parabenen
vrij van grondstoffen van dierlijke oorsprong

 

Ben je benieuwd hoe de salon eruit ziet en de behandeling die ik heb gehad? Je kan de vlog namelijk ook bekijken via mijn Youtube kanaal. Veel kijkplezier.

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

4 Comments

  1. Nelleke 3 december 2014 / 09:44

    Heerlijk! Ben stiekem wel een beetje jaloers hoor, ziet er heel erg ontspannen uit (:

  2. Daisy 4 december 2014 / 09:21

    Heerlijk zo’n ontspannen momentje, dit doe ik echt te weinig.

  3. Anouk 8 december 2014 / 00:29

    Het ziet er zo fijn uit. Ik heb nu heel erg zin om zelf een behandeling te boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *