Vaseline spray & go body moisturizer

Bodylotion om op je huid te sprayen. Bestaat dat? Nu wel! Vaseline komt met het nieuwe product Spray & Go. Een verzorgende bodylotion die hydrateert en snel in de huid trekt. Elke keer neem ik mezelf voor om mijn lichaam na het douchen eens te verwennen met een bodylotion. Echter kost het veel tijd, ik heb geen zin om uitgebreid te smeren en er blijft vaak een plakkerig gevoel achter. Toen ik het persbericht zag van Vaseline dacht ik: Dat moet ik uitproberen! Als moeder zijnde kom ik tijd tekort in de ochtend. Toch voeg ik de Spray & Go toe aan mijn ochtendritueel.

_DSC0001

Wat zegt Vaseline zelf over dit product?

Vaseline Spray & Go is een verzorgende bodylotion. Het hydrateert meteen en trekt snel in. Het maakt de huid zacht en niet vet of plakkerig. In één gemakkelijke spray aan te brengen over het lichaam. Het verzorgt binnen een aantal seconden dus je kan je kleding gelijk aantrekken.

Er zijn 3 varianten van deze body moisturiser:

Essential Moisture bevat een haverextract. Het maakt de huid heerlijk zacht en hydrateert. Deze spray heeft een vrij zachte, milde geur.

Aloë Fresh bevat aloë vera extract. Het verfrist de huid onmiddellijk en heeft een frisse geur. Dit is trouwens mijn favoriet. De geur is heel subtiel en maakt het ideaal om te combineren met andere verzorgingsproducten.

Cocoa Radiant bevat pure cacao butter voor een verzorgde, gezonde en glanzende huid binnen enkele secondes. De geur vind ik zelf vrij sterk en overheersend. Niet mijn favoriet. Het voordeel is wel dat de geur lang blijft hangen dus je zou je parfum kunnen overslaan.

De Vaseline Spray & Go kosten € 6,89 per stuk en is verkrijgbaar bij de drogist.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik is snel en simpel. Eerst draai je aan de dop, zodat de die klaar is voor gebruik. Je houdt de spray op 10 cm afstand van de huid. Dan kan je met een soepele beweging over het gewenste lichaamsdeel sprayen. Je wrijft de bodylotion snel in en je bent ready to go! Makkelijk toch? Na gebruik kan je de dop weer draaien, zodat die dicht is en niet kan lekken.

_DSC0089

Mijn ervaring:

Ik moet zeggen dat ik erg verrast ben over deze bodylotion in sprayflacon. Het product doet wat het belooft. Als ik het over mijn arm spray dan voelt het waterig en verfrissend aan. Eenmaal na het inwrijven trekt de bodylotion snel in zonder een plakkerig gevoel achter te laten. De huid voelt zacht aan. Niet zo zacht als een crème bodylotion, maar je merkt wel het verschil. Voor deze prijs kan je het niet laten liggen. De verpakking is erg praktisch door de draaidop. In je tas gaat de spray dus niet zo gauw lekken. Ik neem de Spray & Go zeker mee op vakantie.

Wat is jouw ervaring met de Vaseline Spray & Go?

x Liefs,

Sunseeree 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *