Vaderdag tip: Remington Vacuum Beard & Grooming kit

rem1

Aanstaande zondag, 15 juni is het Vaderdag! Dat betekent dat je je vader in het zonnetje mag zetten. Natuurlijk kan het voor je gevoel elke dag wel Vaderdag zijn, het is stiekem toch best leuk om op zo’n dag je vader of vaderfiguur te verassen met iets leuks. Vandaag deel ik graag met jullie de nieuwe Remington Vacuum Beard & Grooming Kit. De musthave voor iedere man met een baardgroei of snor.

De multifunctionele verzorgingsgadget zorgt niet alleen voor de perfecte baard, hij bespaart ook heel wat rommel en tijd. De Beard & Grooming kit bevat 2 vacuüm gedreven opzetstukken die getrimde baardhaartjes direct opzuigen. Dat betekent geen restanten kleine haartjes die in de wasbak rondslingeren. Als je klaar bent met je trim/scheer ritueel, dan gooi je de getrimde haartjes gewoon weg. Met een brede trimmer zorg je voor strakke lijnen. De detailtrimmer zorgt voor een gladder resultaat.


Mike mijn husband to be heeft ‘m getest. Lees hier zijn ervaring:

Het is een erg fijne tool. Hij ligt lekker in de hand en heb geen last van troep in de badkamer tijdens het trimmen of scheren. Ik gebruik de 2 mm opzetstuk voor mijn baardgroei. Omdat je alles naar wens kan instellen, krijg je een strak resultaat. Ik merk dat ik preciezer kan werken. Het apparaat kan je ook instellen op 3 mm. Hiermee werk ik de contouren bij van mijn korte kapsel. Met een normale tondeuse kan ik niet op de moeilijke plekjes komen. Met de Beard & Grooming kit kan ik wel alles zelf bijwerken. 
Een pluspunt is dat de batterij lang meegaat. Je hoeft dus niet om de haverklap je apparaat op te laden.

Facts:

• Heeft geavanceerde zelfslijpende titanium snijbladen
• De kit bevat verschillende instellingen en opzetstukken voor meer controle en nauwkeurigheid tijdens het trimmen
• In de set zit een tasje en etui om je spullen in op te bergen
• Is 60 minuten snoerloos te gebruiken dus kan je overal meenemen
• Gezichtshaar wordt direct opgezogen tijdens het trimmen
• Geen rommel door achterblijvende haartjes
• Heeft een mannelijk trendy design
• Is multifunctioneel voor trimmen en scheren

De Remington Vacuum Beard & Grooming kit kost €59,99 en is onder andere verkrijgbaar bij de Mediamarkt, BCC en Saturn.

Heb jij al een cadeau voor Vaderdag?

x Liefs,

Sunseeree 

2 Comments

 1. Judith 10 juni 2014 / 09:42

  Zulke cadeaus doen het altijd goed denk ik. Leuk dat Mike hem heeft gereviewd!
  Mijn man heeft al 2 cadeaus gekocht (voor zichzelf), haha. Hij wilde niet wachten tot 15 juni :p. Ik ga nog wel iets kleins erbij doen, want zo’n 1e vaderdag is toch wel speciaal. Nu nog op zoek gaan…
  Voor mijn eigen vader doe ik een kleinigheidje. Na zoveel jaar weet ik niet wat ik hem nog moet geven 😉

  • Koalabeautymama 10 juni 2014 / 15:35

   Haha je man is enthousiast met zijn cadeau’s! Leuk zo’n eerste vaderdag. Alvast veel plezier x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *