UPDATE: Een jaar na mijn Borstvergroting

Vandaag deel ik mijn laatste update, namelijk een jaar na mijn borstvergroting. Het voelt alsof ik het al jaren heb laten doen, maar in een jaar tijd is er toch best veel gebeurd. In deze video vertel ik hoe ik het eerste jaar heb ervaren en vooral hoe ik tegenwoordig ervaar. Ik krijg wekelijks nog berichten van vrouwen die overwegen een borstvergroting te ondergaan of juist de stap gaan nemen en ervaringen willen delen. Vandaar de video. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Veel kijkplezier!

Mocht je een vraag hebben over mijn borstvergroting dan mag je die uiteraard stellen. Je mag altijd een comment achterlaten. Hieronder zal ik wat links plaatsen naar blogs omtrent mijn borstvergroting.

Reden waarom ik kies voor een borstvergroting
♥ Afspraak bij de kliniek voor de grootte
♥ Update en info over mijn borstvergroting
♥ Dag van de operatie en het herstel daarna
♥ Update 3 weken na de operatie

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s op: youtube.nl/Koalabeautymama

liefs2

Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *