Unboxing van The Make Up Spot

Onlangs had ik een heel leuk pakketje ontvangen van de webshop The Make Up Spot. Het is een Nederlandse webshop met allerlei musthaves op het gebied van beauty en cosmetica.

Van nagelverzorging, accessoires tot make-upkwasten, voor jouw uiterlijke verzorging ben je hier op het juiste adres. Om even wat namen te noemen, verkopen ze in de webshop merken zoals: Zoeva, Sigma, Barry M, China Glaze, Kardashian Beauty en nog veel meer. Genoeg reden om even een kijkje te nemen.

unbox

Vandaag heb ik dus een unboxing voor jullie en laat ik je de producten zien die in het pakketje zaten. Alvast veel kijkplezier! Binnenkort volgen er uitgebreide reviews en swatches van deze cosmetica producten. Houd mijn blog even in de gaten mocht je deze willen zien. 😉

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *