Unboxing Crivit sportkleding van LIDL en mijn Fitness ervaring

Deze woensdag heb ik een leuke Unboxing van de Crivit sportkleding van LIDL en deel ik mijn Fitness ervaring. Ik hoop dat je wat hebt aan mijn tips en dat het je motiveert om te gaan sporten. Dat hoeft natuurlijk niet super lang te zijn. Met 30 minuten knallen kom je er ook wel hoor! Tegenwoordig lanceren veel merken hippe sportkleding en LIDL is er 1 van. De Crivit sport collectie is hip en ook betaalbaar. Veel kijkplezier. x 🙂

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Het is gratis en zo blijf je op de hoogte van onze nieuwste video’s. Alle video’s kan je op je gemak bekijken op: youtube.nl/Koalabeautymama ♥

♥ Meer informatie over de LIDL Crivit Sportkleding en prijzen vind je via deze link.  Die leuke sport-bh die ik liet zien is bijvoorbeeld 5,99 Euro!


Wat is jouw eerste indruk van de LIDL sportkleding? Zou jij het dragen tijdens een work out? Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Bevat producten die ik heb kregen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *