Trouwlocatie bekijken en datum vastleggen

Stiekem wisten we al waar we wilden trouwen. Mike was er eigenlijk heel makkelijk in. “Zolang jij maar gelukkig bent, dan ben ik dat ook”. Heeej, happy wife, happy life! 😉 Daar houd ik van haha.

Ik had altijd al een droomplaatje in mijn hoofd waarover ik fantaseerde. Trouwen in een prachtig kasteel op een mooi landgoed met een grote tuin. Romantisch, sprookjesachtig maar toch modern. Een paar jaar geleden had ik verschillende trouwlocaties afgespeurd met de hoop dat er iets bij zat voor ons. Ik kon het niet precies vinden.

Heel toevallig liet een familielid een locatie zien waar ik gelijk verliefd op werd. Waarom had ik dit niet eerder gezien? Jaja, het was ment to be hoor. Dit gaat ‘m worden!

Onlangs zijn we samen voor de tweede keer naar de trouwlocatie gegaan om alle zalen/ruimtes te bekijken. We gebruiken voor elk deel van de dag een andere ruimte. Echt ontzettend gaaf, want het is zo ontzettend mooi daar. We hadden Ayumi meegenomen, zodat ze kon zien waar papa en mama gaan trouwen. Ze was onder de indruk van de sfeer. Op de achtergrond klonk klassieke muziek waardoor het net leek alsof we royals waren. Ayumi begon te dansen en was helemaal in haar nopjes. Ondertussen namen wij de planning door voor onze grote dag.

Ik was er gewoon niet met mijn hoofd bij. Ik zat meer te dagdromen en staarde uit het raam, waar ik mezelf al zag staan in mijn bruidsjurk. Welk pak zal Mike gaan kiezen? Oja, wat trekken onze kindjes aan? Oh, lekker taart proeven straks. UhhUheemm.. Oké, terug naar de realiteit. Wat zei je? Ooohja, de planning..

Onze wensen staan op papier en de trouwlocatie staat vast! OMG! Wij gaan trouwen! Ookal waren we in 2012 al verloofd, het voelt nog steeds als een droom die uitkomt. Ik probeerde relaxed te blijven, maar mijn hart ging tekeer en in mijn hoofd stond ik te dansen en te springen. Het gaat nu echt gebeuren.

We willen Ayumi en Masato bij de ceremonie betrekken. Mike en ik gaan trouwen, maar we zijn wel een gezin. We doen dit met z’n vieren. Zonder de kids zijn we niet compleet. Ik zie Ayumi al voor me met een mandje waaruit ze wat bloemblaadjes strooit. En Masato met z’n lieve bolletje die naar het altaar loopt met zijn zus. Dat word janken. Sowieso.

Bridezillaaa. Nee, geen bridezilla. Oh god. Tissues. We need tissues. Niet stressen. We hebben meer dan een jaar de tijd. Laat alle voorpret beginnen! Helemaal happy de peppy liepen we terug naar de auto. De trouwlocatie en de datum kunnen we van ons lijstje afstrepen. 10 juli 2016 is onze grote dag. Ook de dag dat wij precies 11 jaar samen zijn.

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

8 Comments

 1. Lara 14 april 2015 / 23:36

  Oh, een droomlocatie idd, dat zie je gelijk bij die eerste foto’s al! Geniet ervan meid 🙂

 2. Nicole 15 april 2015 / 08:40

  Alleen het uitzicht is al prachtig! Benieuwd naar de rest. Veel succes en vooral plezier met alle voorbereidingen!

 3. Anne (Linden & Barbosa) 15 april 2015 / 09:50

  Wat leuk Sunseree!
  En wat een prachige plek, ik snap dat je alleen nog maar kan dromen bij zo’n uitzicht!
  Heel veel voorpret gewenst 🙂
  Liefs Anne

  • Koalabeautymama 15 april 2015 / 10:12

   Hoi Anne! Dankjewel ^_^ haha jaaa elke dag een beetje dagdromen en denken over de jurk x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *