TROUWEN – Foto’s van onze droombruiloft 2016

Bij elke foto droom ik een beetje weg. De liefde op die dag was volop aanwezig en de hele dag voelde ik mezelf in een soort roes. Alsof ik bewust droomde en aan het zweven was. Ik heb echt genoten van onze droombruiloft en omdat jullie als vaste lezers en kijkers een speciaal plekje in ons hart hebben, willen we graag wat mooie momenten met jullie delen.

We konden alleen maar fantaseren over hoe onze bruiloft zou zijn. Hebben we mazzel met het weer? Moet ik alleen maar huilen of valt het mee? Hoe zal het complete plaatje eruit zien? Enzovoorts. Het gekke is dat alles precies is gegaan zoals ik mij had voorgesteld.
Mike en ik waren een dag van te voren al in de buurt en logeerde in een hotel. De ochtend van de bruiloft was super relaxed. Mijn jurk, sluier en bruidsboeket had ik diezelfde ochtend nog opgehaald bij mijn oma thuis. Daarna ging ik door naar mijn moeder om een kimono te lenen die ik door de drukte was vergeten. Oma lag al vroeg met een maskertje te chillen op bed en mijn moeder zag er al prachtig uit met haar gestijlde haren.

Eenmaal bij het Marquette Kasteel gingen we naar een speciale ruimte waar de vrouwen zich gingen klaarmaken. Lekker rustig alles neerleggen, muziekje erbij en de tijd nemen. Volgens mij speelde iemand met de tijd die dag en moesten mijn bruidsmeisjes steeds zeggen dat ik nu ECHT moest beginnen met mijn haar. Pas toen ik helemaal klaar was en stond te wachten tot ik naar boven mocht, werd ik zenuwachtig. Voor het grote moment moest ik mezelf in allerlei bochten wringen om een plas te plegen haha. Dat is ook een hele kunst op zich hoor!

Mike en ik hadden elkaar niet meer gezien tot bij het altaar. Samen met mijn vader liep ik in zijn richting terwijl alle ogen op mij gericht waren. Ik wist niet waar ik moest kijken, maar ik voelde de tranen al in mijn ogen. Dit is het moment waar we al jaren op wachten. This is it!Joanne Littooij verzorgde een geweldige ceremonie. Persoonlijk, romantisch, echt en met humor. We hebben veel gelachen en wat tranen gelaten. De kinderen waren ook zo schattig. Ayumi was Ayumi. Lekker aanwezig, een prinsesje, soms een diva, maar super lief. Masato heeft mij de hele dag genegeerd haha. Hij herkende mij niet en was vooral lekker aan het rondlopen en liet zich verzorgen door alle vrouwen om zich heen. Goodlife! ๐Ÿ˜‰

Zo’n ervaring neem je de rest van je leven met je mee. En wat was Mike onwijs mooi in zijn pak. Hij is de ware voor mij en ik ben dankbaar dat ik hem in mijn leven heb. We hebben persoonlijke geloftes aan elkaar uitsproken en samen de taart aangesneden. Zoveel mooie momenten dat ik het amper kan beschrijven. Het was geweldig!

Geen stress, niks moeten, liefhebben, lekker eten en puur genieten van alles om je heen. Dat is gelukt. Arno en zijn team hebben het allemaal vereeuwigd en ik ben ontzettend benieuwd naar de rest van de beelden.

Voelt het anders als een getrouwde vrouw? De liefde is hetzelfde, alleen was de bruiloft een kers op de taart en voelen we ons nog meer verbonden..Volg me ook op
: Instagram โ™ฅ Facebook โ™ฅ Bloglovin โ™ฅ Youtube

14 Comments

 1. Sandra 16 juli 2016 / 07:57

  Sunseeree, Mike, Ayumi, Masato, gefeliciteeeeerd! En wat zien jullie er geweldig uit! Echt, die foto’s.. Machtig mooi <3
  Krijg er serieus 'n beetje kippenvel bij ๐Ÿ˜ฎ
  Wat zal het een fijne, mooie, prachtige dag geweest zijn.

 2. Chantal 16 juli 2016 / 09:59

  Ooooh wat zien jullie er prachtig uit! Van harte gefeliciteerd ๐Ÿ˜˜

 3. Nina 16 juli 2016 / 13:04

  Nog gefeliciteerd met deze mooie dag! Wat zagen jullie er prachtig uit. En de locatie, wauw. Hahaha, ik vraag mij dat ook altijd af: Hoe ga je naar het toilet als je al in je bruidsjurk gehesen bent?

  • KoalaBeautyMama 20 juli 2016 / 20:47

   Dankjewel! Haha ja dat is een hele uitdaging. Je jurk helemaal optillen en goed vasthouden. Dan achterstevoren op de wc gaan zitten met je gezicht naar de muur en dan je ding doen.. Heel charmant.

 4. Anneleen 18 juli 2016 / 19:19

  Wauw wat een prachtige foto’s! Ook Masato en Ayumi staan er heel mooi op ! ๐Ÿ™‚

 5. stacey 22 juli 2016 / 20:43

  Wauw gewoon, echt hele mooie foto’s. Je kunt ook echt zien dat Mike helemaal in love is!
  Van harte gefeliciteerd nog!

  • KoalaBeautyMama 26 juli 2016 / 13:54

   Dankjewel lieve Stacey! Haha ja Mike vond mij heel mooi ๐Ÿ˜‰ Nu nog steeds hoor ๐Ÿ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *