Top 5 foute openingszinnen voor een man

Als man zijnde kan het een hele opgave zijn om op een vrouw af te stappen. Als je alle moed hebt verzameld om op die bloedmooie vrouw af te stappen, wat moet je dan tegen haar zeggen? Wat is jouw openingszin? Of zeg je gewoon doodleuk; “hallo?”
Hieronder vind je mijn top 5 foute openingszinnen aller tijden.

Mijn all time favoriet is: “Your daddy must be a terrorist, cause baby your the BOMB!”
Elke keer als ik dit hardop lees lach ik mijn eigen in een deuk. Hier zit natuurlijk wel een kern van waarheid in en ik snap eigenlijk niet waarom vrouwen dit zo fout vinden. Iemand helemaal “the bomb” vinden is toch een groot compliment?! Pfff vrouwen…

Wat heel erg populair is; “Heb ik jou al niet eerder ontmoet? Of, ken ik jou niet ergens van?”
Ik moet eerlijk toegeven dat dit echt heel fout is, maar stel dat die jongen nu echt denkt dat hij jou ergens van kent? Misschien van Youtube of de TV. Dan is het opzich een terechte vraag toch? Helaas is het al zooooo vaak gebruikt dat de meeste vrouwen zich meteen zullen omdraaien als je dit aan hun vraagt. Dus deze zin zou ik niet adviseren om te gebruiken.

De openingszin: “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?” Is ook zo fout als het maar zijn kan.
Veel vrouwen begrijpen deze zin denk ik gewoon niet. Je wilt natuurlijk zeggen dat ze er net uitziet als een engel. Maar ik denk dat de vrouwen dit interpreteren dat ze onhandig zijn of iets dergelijks? Als dit zo is, dan vind ik het niet gek dat zij deze openingszin zo fout vinden.

Als je iemand kent en je wilt diegene duidelijk maken dat je haar leuk vindt, kan je ook deze zin gebruiken: vraag aan haar of zij niet moe is. Als zij “nee” zegt en vraagt waarom, vertel je haar dit; “Ja, ik vroeg het mij alleen maar af, want je spookt al de hele dag door mijn hoofd.”
Succes gegarandeerd! Dit is toch een heel lief gebaar om haar te laten weten dat je de hele dag door aan haar denkt toch?! Wederom snap ik niet waarom dit als een foute openingszin wordt gezien..

Last but not least: “Gelukkig heb ik mijn zwemdiploma, want anders vedronk ik in jouw ogen!”
Dit is zoooo fout dat ik hier geen woord meer aan hoef toe te voegen. Ik lach mijn eigen alleen maar rot om deze zin.

Dit waren mijn top 5 foute openingszinnen voor een man. Misschien vraag jij je af hoe ik hier op kom? Ik vind het het leuk om af en toe Sunseeree een sms te sturen met hele foute openingszinnen. Puur voor de fun. Ik kan het toch niet meer in de praktijk uitvoeren dus kan ik het net zo goed bij mijn eigen vrouw uitproberen.
Het voordeel is wel, dat hoe fout mijn openingszin ook is, ik nooit een blauwtje hoef te lopen.
Ik loop alleen wel de risico dat ik vierkant word uitgelachen maar ik vind humor in een relatie erg belangrijk.
Als je al een relatie hebt, probeer het ook een keer uit zou ik zeggen.
Gewoon een sms sturen met van die foute openingszinnen en kijken hoe ze reageert. Doe het wanneer zij het niet verwacht en let the fun begin!

Wat is jou all time favorite foute openingszin? Of welke foute openingszin is wel eens tegen jou gebruikt? Laat het mij weten in de comments hieronder, want dan kunnen we met zijn allen mee lachen.

 

Daddy Mike

 

Volg me ook op: InstagramFacebookYoutube Bloglovin

6 Comments

 1. Chantal 26 november 2015 / 11:12

  Een paar jaar geleden was ik in een discotheek en daar werd een liedje gedraaid, Candyshop of zo. Ik weet niet of dat de titel is haha, maar op een gegeven moment werd er ‘take me to the Candyshop’ gezongen, en toen kwam een man naar me toe waar ik al een tijdje oogcontact mee had en vroeg of ik zijn ‘zuurstok’ wilde proberen. Ik wist niet of ik nou hard weg moest rennen of heel hard moest lachen, het was zo verschrikkelijk fout! Hahaha! Mijn vriendinnen en ik kunnen er nu nog steeds om in een deuk liggen

 2. Marvin 26 november 2015 / 11:59

  Heb het nut van openingszinnen nog nooit begrepen. Begin gewoon een normaal gesprek, daar hoef je geen gekke zinnetjes voor te gebruiken..

  • Papa Mike 27 november 2015 / 17:22

   Daar heb je natuurlijk ook gelijk in. Maar soms kan een openingszin wel eens helpen.

 3. Saskia 26 november 2015 / 21:43

  Haha, wat grappig dat je de openingszinnen op Suns uitprobeert! 🙂 Ik heb zelf niet echt met foute openingszinnen te maken gehad volgens mij, meer met echt fout flirtgedrag.. of mannen die dan een gesprek proberen aan te knopen door een hele rare vraag te stellen. Bijvoorbeeld als je op het perron staat vragen of je ook met de trein gaat.. haha!

  • Papa Mike 27 november 2015 / 17:26

   Hehe ja leuk he? Vind het geweldig hoe zij af en toe reageert. Lig dan zelf in een deuk :p :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *