TONI&GUY Nourish Reconstruction Mask

ton2

Ik ben al dik een jaar trouw aan mijn haarmasker van TONI&GUY. Tot mijn verbazing realiseerde ik dat ik geen artikel hierover had geschreven. Huh, hoe kan dat nou weer?! Hoog tijd om jullie kennis te laten maken met mijn haar-musthave. Naast arganolie, zweer ik bij dit haarmasker. Ik heb het over de Nourish Reconstruction Mask. Een diepvoedend masker voor droog en beschadigd haar.

Op een event kreeg ik dit product in een goodiebag. Bij het eerste gebruik was ik gelijk fan. Wat een heerlijk spul! Het uiterlijk van de pot ziet er simpel uit. Als je de deksel opendraait verschijnt er een witte stevige crème. De geur ruikt prettig en is niet overheersend. Je hebt weinig van de crème nodig, want het is zuinig in gebruik. Eenmaal in je haar, voel je gewoon de magie. Ik was mijn haar 2 keer per week. Omdat mijn haar droog is, vervang ik mijn conditioner
voor dit intense haarmasker.

Dit is mijn haarroutine onder de douche:

• Ik was mijn haren eerst met een shampoo. Deze spoel ik zo snel mogelijk uit om mijn haren zo min mogelijk uit te drogen

• Daarna knijp ik zoveel mogelijk water uit mijn haren. Op deze manier krijg ik het beste van het haarmasker, omdat water het product verdunt.

• Ik pak een kleine hoeveelheid van de Nourish Reconstruction Mask en verdeel dit voornamelijk in de haarpunten. Daarna zet ik mijn haren vast met een haarklem.

• Het masker laat ik voor ongeveer 5 a 10 minuten intrekken. Ondertussen kan je je tandenpoetsen, scheren of whatever.

• Na het uitspoelen maak ik mijn haar handdoekdroog en breng ik in de haarpunten een beetje arganolie aan. Soms laat ik het aan de lucht drogen en soms föhn ik mijn haar voor 80% droog.

Ik word pas enthousiast van een product als hij echt zijn werk doet. Sinds het eerste gebruik heb ik dit haarmasker van TONI&GUY altijd opnieuw gekocht. Met een prijs van € 14,99 Euro, vind ik het redelijk betaalbaar. Je kan dit product onder andere kopen bij de Etos en de Kruidvat. Soms hebben ze een aanbieding waarbij je flinke korting krijgt.

De TONI&GUY Nourish Reconstruction Mask in het kort:

• Verzacht en voedt het haar intensief
• Maakt je haar zacht en glanzend
• Is voor droog en beschadigd haar
• Hersteld het haar

Mijn haar was beschadigd door het vele blonderen. Het werd droog en zag er niet gezond uit. Dit haarmasker heeft het super zacht gemaakt. Ik merkte duidelijk het verschil na het gebruik dat mijn haar gevoed was. Nu heb ik een donkere haarkleur waardoor mijn haar er veel gezonder uitziet. De puntjes zijn geknipt en met behulp van mijn all-time favoriet, kan ik mijn haar mooi lang laten groeien. Een echte aanrader dames!

Wat is jouw favoriete haarproduct voor droog en beschadigd haar?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

4 Comments

  1. Amira 27 mei 2014 / 12:40

    Ik gebruik enkel shampoo voor mijn haar, eigenlijk omdat ik vrij futloos haar heb en ik wil dat dus niet verzwaren met cremes etc. Verder doe ik een haarserum of olie of bodylotion in de puntjes van mijn haren omdat die wel een beetje droog zijn. Hoe krijg ik naast fohnen meer volume eigenlijk?

    Ps: je nieuwe haarkleur staat je heel goed! Beter en natuurlijker dan blond! (Persoonlijke mening)

    • Koalabeautymama 28 mei 2014 / 07:16

      Föhnen met een ronde borstel en volume producten gebruiken tijdens dat proces. Bijvoorbeeld een volume mousse. Het liefste op vochtig haar. Op droog haar wilt volumepoeder of droogshampoo wel helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *