Tom Sebastian Toupeer borstel

zenner1

Al een tijd ben ik opzoek naar een goede, voordelige toupeer borstel. Bij de kapperswinkel zag ik ze wel liggen, maar wou er geen 20,00 Euro aan uitgeven. Toen zag ik dat Beauty stylist Tom Sebastian een eigen borstellijn had in samenwerking met het merk Zenner. Super! Die moest ik hebben. Na een week alle drogisterijen af te speuren, heb ik ‘m eindelijk gevonden bij een Kruidvat filiaal in Breda. Toen ik de prijs zag moest ik in mezelf lachen. Serieus? 3,50 Euro maar? Oké 3,49 Euro dan. Wat een koopje. Thuis heb ik de toupeer borstel gelijk uitgetest.

zenner2

Dit zegt Zenner zelf over de Toupeer borstel:

Het prachtige hoge jaren ’60 kapsel is weer helemaal terug! Was vroeger Tina Turner de echte Big Hair Queen, nu zien we de trend terug bij celebs als Adele, Beyoncé en Rihanna. De bekendste en effectiefste aanpak voor deze coupe is touperen (ook wel teasing of backcombing genoemd). Tijdens deze methode kam je het haar de verkeerde kant op waardoor je heel veel volume creëert.
De borstel die je daar heel goed bij kan helpen is de nieuwe Toupeer Brush van Zenner byTOM. Met het smalle gedeelte verdeel je je haar in scheidingen en kun je al vanaf de kruin direct volume creëren. De borstel is gemaakt van de beste kwaliteit écht haar en duurzaam synthetisch materiaal. Bovendien geeft de brush extra glans aan het haar en is de toupage daarna weer makkelijk uit te borstelen.


De drie belangrijkste tips voor de mooiste big hair coupe:

1. Zorg dat je aan de binnenkant van het haar toupeert omdat de buitenkant immers mooi glad moet vallen.
2. Gebruik een volume haarspray of poeder voor extra versteviging en body.
3. En borstel het getoupeerde haar, voor het slapengaan, uit met de polish brush!

zenner4
zenner5

Mijn eerste indruk:

Het uiterlijk vind ik simpel en chique. De borstel ligt fijn in de hand en de achterkant loopt smal af tot in een punt, zodat je gemakkelijk een scheiding kan maken in je haar. De haren van de borstel zijn lekker vol en dik en kunnen dus flink wat haar aan. Door de combinatie van de haren merk ik dat je gelijk dat volume effect krijgt. Het andere “schoonmaak”kammetje heb ik nog niet gebruikt. Ik vind het wel een pluspunt dat deze erbij zit. Ik ben er behoorlijk enthousiast over en voor die prijs kan je het niet laten liggen. 


zenner3
zener6

Voor het touperen gebruik ik het liefste volume poeder erbij. Dit breng ik aan bij de haarwortels. Even met je vingertoppen je hoofdhuid masseren en klaar ben je. Dat geeft al onwijs veel volume. Als je steeds kleine plukjes haar gaat terug kammen dus touperen, creëer je nog meer volume. Als je wilt kan je ook nog een beetje haarlak sprayen voor wat versteviging. Big hair gegarandeerd!

Heb jij al een ByTom borstel gebruikt van Zenner?

x Liefs,

Sunseeree

3 Comments

  1. Lotte 23 september 2013 / 12:14

    Helaas nog niet in de Etos en kruidvat filialen tegen gekomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *