Tip: Speelgoedkast van Ikea

Hoe ouder je kindje wordt, hoe meer speelgoed erbij komt in huis. Eerst hadden we een grote plastic bak om alles in te stoppen, wat een beetje onhandig was. Omdat we alle speelgoed niet meer kwijt konden thuis, zijn we wezen kijken bij de Ikea voor een leuke speelgoedkast. En die hebben we gevonden! Het is de TROFAST Opbergcombinatie en kost € 69,95.

ikea2

Wat ik zo leuk vind is de vorm van de speelgoed/opbergkast. Je kan bovenop de kast ook spulletjes neerzetten. Hier heb ik voorleesboekjes neergelegd. Het model is simpel wat ik prima vind. In de speelgoedkast zitten 6 bakken die je van kleur kan verwisselen. Ik vind het makkelijk in gebruik, want je hoeft alleen de bakken erin te schuiven.

Op elke bak zit een deksel met een gat in het midden. Het design is simpel, zodat je kindje zelf kan meehelpen opruimen. Er is voldoende ruimte om alle spullen te sorteren. Zo hebben we bijvoorbeeld een bak met blokken, een bak met knuffels en een bak met andere boekjes. Hij staat nu in de huiskamer. Binnenkort gaan we de speelgoedkast verhuizen naar Ayumi’s slaapkamer. We hebben daar een mooi plekje gemaakt waar ze zelf lekker kan rommelen.

ikea4ikea5ikea6

Bij de Ikea hebben ze meerdere soorten modellen om speelgoed op te bergen. Je hebt al een mooie kast vanaf € 50,00. Ik ken ze vooral vanuit de kinderopvang. Het is praktisch en past eigenlijk overal wel bij. Mocht je een Ikea in de buurt hebben dan is het zeker een bezoekje waard. Een vriendin van mij heeft voor haar dochter dezelfde speelgoedkast en heeft daarbij een bijbehorende kledingkast gekocht. Voor een kinderkamer is het ideaal. 

ikea1

Hoe berg jij het liefst al het speelgoed op van je kindje? 

x Liefs,

Sunseeree

 

 

1 Comment

  1. Goodtoys 19 februari 2014 / 22:27

    Wat een leuke dingen en ideeën. Ga zo door. En mocht je inspiratie willen opdoen, kijk een keer op onze site. Misschien zit er iets leuks bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *