Tip: Je foto laten vastleggen op aluminium + WIN ACTIE

Tip: een foto op aluminium! Tegenwoordig is er veel mogelijk op fotogebied. Hoe leuk is het dat je een foto van een bepaald materiaal kan gebruiken wat past bij je eigen interieur? Denk bijvoorbeeld aan een foto op glas of  foto op canvas. Thuis wordt een stukje gezelliger met een persoonlijke foto aan de wand. Natuurlijk is het ook een mooi idee om een foto cadeau te schenken aan een vriend of familielid bijvoorbeeld.
Wij mochten een foto laten afdrukken op aluminium. Ik koos voor een witte waas, zodat de foto helderder overkomt. Het resultaat mag er zijn!

Ik wist eerst niet zo goed wat ik precies moest verwachten. Aluminium leek mij een zwaar of scherp materiaal, maar dat valt reuze mee. Het foto schilderij is dun, licht en gemakkelijk om op te hangen. Wij kozen voor het formaat: 121×81 cm. Hij is best groot geworden en paste precies in Ayumi’s slaapkamer. Aan die kant van haar muur wilde ik al iets hangen, maar wist niet precies wat. Dit is echt een uitkomst!


Wij maken elke dag wel foto’s van onze kinderen. Welke foto kies je dan om af te laten drukken?
Ik vond het ook lastig hoor om te kiezen. Meestal vind ik het leuk om een mooie foto te kiezen van een fotoshoot. Een tijdje geleden maakte ik zelf een foto van onze dochter en heb besloten deze te laten vereeuwigen.
Waarom? Omdat het laat zien hoe Ayumi echt is. Een schattig meisje die toch stoer is en het heerlijk vindt om op haar sneakers de omgeving te verkennen. De achtergrond was bij een soort boerderij. Toen ik vroeger een klein meisje was, waren we vaak te vinden in de duinen, bij boerderijen en de natuur. Onze dochter is net een mini versie van mijzelf en dat vind ik mooi om terug te zien. Zij is ook een wildebras.

Mijn tip: kies een foto die wat met je doet of kies een foto die echt bij iemand past. Een foto die vertelt wie iemand is. Geen zin om een foto van een persoon te laten afdrukken? Geen probleem, want je kan ook kiezen om een foto te laten afdrukken van een prachtig landschap bijvoorbeeld. Als je het niet in de winkel kan vinden, dan doe je het toch gewoon zelf? 😉

Wil je het zelf eens proberen? Dan moet je zeker meedoen aan de volgende win actie, want je kan kans maken op een foto op aluminium van 60×40 cm. Zie hieronder de voorwaarden van de win actie:

♥ Like de Facebookpagina van Koalabeautymama.
♥ Laat een reactie achter hier op mijn blog waarom jij graag wilt winnen.

De winnaar maak ik zaterdag 28-11-15 bekend en krijgt van mij persoonlijk een bericht dus vergeet niet je naam en een geldig e-mailadres achter te laten! Good luck! 🙂

Welke foto is voor jou heel dierbaar? 


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*dit is een samenwerking

23 Comments

 1. Cherish 21 november 2015 / 08:32

  Hoiiiii leuke winactie!!! Ik zou heel graag een foto willen laten drukken van mijn gezin. Dochter van 2 jaar, half marokkaans Chinees javaans-Surinaams… In oktober zijn we voor het eerst, ook voor mij, naar Marokko geweest; met de auto!!! Een hele ervaring… Maar 1 om nooit te vergeten… Zou geweldig zijn om deze herinnering in haar kamer op te hangen… X

 2. Lonneke 21 november 2015 / 08:51

  Wat toevallig, ik heb net van de week naar aluminium zitten kijken.
  Wij hebben twee weken terug een foto shoot van ons gezin laten maken. Super mooie foto’s, maar erg duur om het bij de fotografe zelf af te laten drukken op aluminium. Ik zou de mooiste foto van ons zoontje of van ons drietjes er op laten drukken.
  Alhoewel, ik heb ook een super mooie foto van ons dorp met het strand op de voorgrond. Ook leuk om in de hal op te hangen. Keuzestress!!

 3. Ilse 21 november 2015 / 08:52

  Wat een prachtige foto van Ayumi zeg! Lijkt me heel leuk om er eentje cadeau te geven aan mijn moeder met een foto van haar dochters! Ik doe dus heel graag mee, ben benieuwd! (En ik had je facebookpagina al geliket dus dat is makkelijk ;))
  Xx

 4. Karlijn 21 november 2015 / 09:07

  Oh ik doe heel graag mee! We hebben vorig jaar voor het 25-jarige huwelijk van mijn ouders foto’s laten maken. Ik weet dat mijn moeder heel graag een van die foto’s aan de wand wilt, maar zoals ze zelf zeg, het komt er niet van. Met deze prijs zou ik haar graag willen verrassen, zodat er binnenkort misschien iets nieuws in de woonkamer hangt!! Xxx

 5. Alexandra 21 november 2015 / 09:17

  Ik doe heeeel graag mee omdat ik net als jou, iedere dag foto’s maak van mijn dochter Kaylee
  Als ze nieuwe kleding aanheeft, haar haar leuk heeft zitten of whatever, er is altijd wel tijd voor een leuk fotootje 🙂
  Ik zou hem ophangen in de woonkamer en ik zou de allerleukste foto uitzoeken!

 6. Cynthia 21 november 2015 / 09:21

  Wat een leuke winactie!! Ik heb voor mijn ouders met Sinterklaas toevallig een foto op aluminium besteld en die is zó gaaf geworden, dat wij eigenlijk ook wel een mooie foto van ons dochtertje Jade willen laten drukken op aluminium. Het effect is zo mooi, dat had ik niet verwacht!

  De kleuren in de foto van Ayumi komen echt mooi over dankzij het materiaal. Stoere foto (op stoer materiaal) van een stoere meid! 😊

 7. Melissa 21 november 2015 / 09:48

  Ik doe graag mee! Zou heel graag zo een mooie aluminium foto cadeau doen aan mijn vriend van ons met onze 2 kids. Hij is net jarig geweest en heeft nog een mooi cadeau van mij tegoed. Dit lijkt me perfect daarvoor! Top actie!

 8. brenda 21 november 2015 / 09:50

  Wat een mooie foto van ayumi. Het lijkt mij super om zoon om een mooie foto op mijn dochtertjes kamer te hangen. Vorige maand hebben we een fotoshoot laten maken met prachtige foto’s van mijn kleine meid, en daar zit een hele mooie bij om op haat nieuwe kamer te hangen

 9. Kristel 21 november 2015 / 10:14

  Wat leuk! Je facebook had ik al een hele tijd terug feliked. Leuke foto ook! Doe graag mee zodat ik een foto van een fotoahoot met mijn vriend en zijn ouders en zus kan vereeuwigen. Het is een bijzondere foto omdat het het een shoot is geweest in Indonesië vanwege het behalen van haar master cumlaude. Samen met haar zoontje en haar man. Nederlands en javaanse invloeden op 1 foto, mooier kan niet!

 10. Mugadisa Rahamni 21 november 2015 / 11:23

  Ik doe graag mee! Zou heel graag zo een mooie aluminium foto cadeau doen aan mijn zoon hij woord in 14 December 1 jaar. Ik wou altijd zo een aluminium foto van hem op zijn kamer hangen.

 11. Sharon 21 november 2015 / 11:39

  over 2 weken gaan wij verhuizen en hij zou geweldig hangen op de slaapkamer van onze zoon!
  😍

 12. Kim 21 november 2015 / 12:49

  Ik doe super graag mee 😊 wij gaan volgend jaar in januari verhuizen en het lijkt mij geweldig om een mooi foto van mijn zoontje van 1,5 op te hangen
  Liefs Kim

 13. Rachel 21 november 2015 / 13:02

  Wat een leuke winactie!
  Onze dochter is nu 4 maandjes oud en hebben nog geen fotos van haar in huis (schaam) komt er elke keer niet van…. Misschien is dit onze kans hahah! Ik zou een mooie foto van haar laten afdrukken van de kraamweek dat was zo byzonder❤

 14. Lilian 21 november 2015 / 15:10

  Wat een schattige foto zeg! Zou een foto vanuit een tijdschift zijn, zo mooi!😍 Wij willen ook graag nog een foto voor ons boven het bed.. We zijn pas verhuist maar nog niet echt toegekomen aan de decoratie. Dit zou onze slaapkamer helemaal afmaken! Ik ben benieuwd na hoe het aan voelt. Nogmaals heeel erg leuk!😃

 15. Claire 21 november 2015 / 15:31

  Aller eerst wat een super leuke winactie! En wat hebben jullie een prachtige foto uitgekozen.
  Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Ik zou ontzettend graag een foto van de hond van mijn oudere kiezen. Het is mijn maatje, mijn vreugde mijn alles en ik ben altijd super gerust als hij bij me of om me heen is. Sinds ik op mijzelf woon mis ik hem vaak. Het zou super zijn als ik een foto van hem mag laten afdrukken zodat hij toch een soort van aanwezig is in mijn huisje.
  Dit zou mij heel erg dierbaar zijn en ik zou heel erg dankbaar zijn.

 16. reiny 21 november 2015 / 18:34

  Ik doe graag mee, wij zijn 28 augustus getrouwd.. Kan ik een mooie foto uitkiezen voor aan de muur. 🙂

 17. Carlijn 21 november 2015 / 18:46

  wat een leuke winactie. Nu we eindelijk in ons nieuwe huis zitten wil ik graag de foto van het geboortekaartje van mijn dochter aan de muur. Een witte hand van mama, een donkere van papa en Lisa haar voetjes. Twee culturen die samen zijn gesmolten.

 18. Judy 21 november 2015 / 22:16

  Wat een super leuke actie!
  Ik maak graag kans, dan zou ik een foto van mijn dochtertje laten afdrukken, waar ze een zoen wil geven, dat is echt hoe ze is, ze wil altijd kusjes geven💕 Lief kind!
  De foto van Ayumi vind ik ergg gaaf!

  Liefs judy

 19. Mary 21 november 2015 / 22:36

  Super leuk! Ik heb laatst een foto gemaakt van mijn vriend die onze baby en peuter aan het voorlezen is in het grote bed. Zeer ontroerend om te zien. Zou ik graag willen afdrukken voor in onze kamer. Aluminium lijkt me erg bijzonder.

 20. J. Schutte 21 november 2015 / 22:47

  Wat lijkt me dat geweldig om te winnen voor op de slaapkamer van onze zoon die pas 5 jaar is geworden. We hebben een schitterende foto van hem toen hij zijn eerste doelpunt scoorde op de voetbal. Hij rende naar z’n papa toe om hem een high five te geven. Zijn ogen en lach op die foto zijn onbeschrijfbaar! Om tranen in je ogen van te krijgen zo gelukkig ziet zijn koppie er daar uit. Zijn slaapkamer willen we gaan veranderen naar een voetbalkamer en wat is er dan mooier dan deze schitterende foto aan de wand te hebben hangen!

 21. lieke 23 november 2015 / 12:16

  Wat een leuke winactie! ik zou heel graag willen winnen, we hebben een mooie foto van ons prachtige gezinnetje die super zou hangen boven ons bed! onze dochter van 2 en zoontje van 4 maanden hebben laatst heel lief geposeerd! het aluminium zou mooi passen bij ons strakke bed en bij onze mooie nachtkastjes van wit gecombineerd met natuurlijk hout!

 22. busra 23 november 2015 / 14:45

  Wat super leuk dit!
  ik ben zelf een hele jonge moeder ben pas 18 en heb een super lief dochtertje van 6 maanden.
  Ik zou heel graag een foto van mijn jonge gezin in mijn kamer zien hangen!
  vooral die ene foto van ons waar we voor het eerst onze wondertje mochten bewonderen ❤️

  Zou zo super blij mee zijn als ik kon winnen!

 23. Eva (Cyntara) 23 november 2015 / 17:42

  Ik zou een foto van mezelf en men hondje er op zetten. Ik heb hier een pracht foto liggen van ons twee maar is iets te kostelijk om te vergroten. Het zou gewoon midden in de living komen om de studentenkamer wat op te vrolijken :). Dit diertje is echt de vreugde van mijn leven! Elke dag voel je je zo ontzettend geliefd en is hij zo enthousiast om je te zien. Een onvergankelijke herinnering aan hem zou dus super zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *