Summer Ombre nagels met glitters

IMG_1448

Ombre nagels vind ik helemaal geweldig, juist omdat je er zoveel mee kan doen. Deze keer heb ik een zomerse look gemaakt met glitters.

1) Als eerste wil je een neutrale nude kleurnagellak aanbrengen. Dit is je basiskleur.

IMG_1423

2) Voor het overlopende effect heb je een sponsje nodig. Je kan het zachte gedeelte van een schuursponsje gebruiken, maar ook een make-upsponsje. De laatste vind ik het fijnste werken. Denk eerst na welke kleur je bovenaan wilt hebben. Nu breng je van allebei de kleuren een streepje nagellak aan op het sponsje. Deze stap mag je 2 keer herhalen want het zuigt veel product op.

IMG_1427

3) Wacht niet te lang, breng het sponsje gelijkmatig over je nagel. Druk niet te hard maar doe dit met een deppende of rollende beweging. Laat vervolgens drogen.

IMG_1428

4) Herhaal dezelfde stap als hierboven. Meestal heb je met 2 laagjes een mooie egale dekking. Nu kan je ook plekjes die je bent vergeten opvullen. Het geeft niet als je hebt geknoeid.

IMG_1433

5) Met een wattenstaafje en wat nagellakremover kan je voorzichtig om je nagels heen gaan om het overtollige nagellak op de huid te verwijderen.

IMG_1438

6) Om de ombre nagels meer glamour te geven kan je een paar glitters aanbrengen. Breng eerst een transparante topcoat aan. Hierdoor blijft het goed plakken. Ik heb ze met een dottingtool geplaatst. Begin vanaf de nagelriem en werk zo naar boven dat het mooi overloopt. Aan jou de keuze hoeveel glitters je aanbrengt en in welke vorm.

IMG_1446

7) Om je naildesign te beschermen en een mooie glans te geven, eindigen we met een doorzichtige topcoat. And that’s it! Easy toch?

Veel plezier ermee. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven. Wil je deze stappen in een nailtutorial zien? Kijk dan op www.youtube.nl/Sunseeree

Wat zijn jouw favoriete kleurencombinaties voor ombre nagels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *