Stokke® Xplory® Winter kit: nieuwe kleuren

Ik houd graag bij wat er allemaal nieuw en trendy is op het gebied van baby’s en kids. Stokke heeft wat leuke nieuwtjes die ik graag met jullie wil delen. Wie weet kan je er wat inspiratie uit halen voor jouw (baby)aankopen.

Laat ik beginnen bij de nieuwe, verfrissende kleur genaamd: Urban Blue. Deze kleur is geïnspireerd op de tinten van arctic ice en het noorderlicht in Scandinavië. Vanaf Oktober 2013, zijn er alle bijpassende accessoires ook verkrijgbaar.
De tweede nieuwe kleur in het assortiment is de kleur: Beige Mélange. Het heeft een stijlvol uiterlijk en ziet er tijdloos uit. Volgens Stokke, is dit een mix van elegantie en warmte. Ik vind het mooi passen bij het aankomende seizoen.

Stokke Strollers Urban Blue Stokke Strollers Beige Melange

Voor het koude weer introduceert Stokke deze twee nieuwe kleuren voor de Winter kit collectie. Stijlvol, neutraal, de Anthracite Mélange en warm Nougat Mélange. Compleet met een extra isolerende kap met een afritsbare boord van echt schaapsvacht, extra geïsoleerde bekleding voor de achterkant van de seat, een stormscherm en speciaal voor jou, een heerlijk warme handmof. Klinkt heerlijk warm, toch? Ik vind het zo knuffelig eruit zien. Ik heb altijd last van koude handen, maar wil toch naar buiten om met mijn kindje te wandelen. Met je kindje lekker ingepakt en je warme handen, kan je nog even een extra stukje wandelen in de frisse lucht.

Stokke Xplory Winter Kit Anthriacite Melange 12

Stokke Xplory Winter Kit Anthriacite Melange 02

Stokke Xplory Winter Kit Red Svalbard

Welke kleur zou jij kiezen voor jouw kinderwagen of buggy?

x Liefs,

Sunseeree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *