SPONTANE VERRASSING, BROER & ZUS LIEFDE EN OP PAD VLOG #121

Mijn moederhart smelt als onze kinderen lief en gezellig samen spelen. Dan vergeet je even alle momenten dat ze elkaar van de trap proberen te duwen of mopperen omdat ze moe zijn. Het zijn ook echt schatjes hoor. Soms voel ik mij een falende moeder, maar als ik zie hoe ze zich gedragen in openbare publiekelijke ruimtes, dan ben ik toch erg trots. Anyway.. We kregen een super leuke verrassing en we nemen de vlogcamera weer mee op pad. Veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *