SPECIALE AANKONDIGING! KOM JE ONS ONTMOETEN TIJDENS EEN HEERLIJKE LUNCH?!

Hi lieve kijkers en lezers van KoalaBeautyMama! Door de jaren heen heb ik ontzettend veel leuke, lieve en bijzondere reactie’s gehad van jullie. Ik waardeer het contact wat wij online hebben en het is hoog tijd om een meeting te organiseren, want ik ontmoet jullie graag in het echt! 😀

Omdat dit de eerste keer is, heb ik een speciale lunch georganiseerd bij onze favoriete hotspot Vincents, in onze woonplaats Etten-Leur.
Op zaterdag 17 juni om 13:00 uur zal ik met een klein groepje volgers lekker gaan eten en kunnen we elkaar beter leren kennen. Mike en de kinderen zullen er ook zijn. Spannend!

Ben jij een fan van onze vlogs en/of blogs en wil je ons graag ontmoeten? Laat dan even in een reactie weten waarom je er graag bij wilt zijn. En wie weet zien wij elkaar snel! (Ik heb ook nog een kleine verrassing 😉 )


Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s.
🙂

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *