SoV’s Choice Handmade bracelets + Win actie !

so1

Sinds een korte tijd ben ik bekend met de armbanden van SoV’s Choice. Maar ben nu al een fan van haar prachtige designs. Sophie Dittmar, de eigenaresse van SoV’s Choice, maakt al haar accessoires zelf met de hand. Je kan je voorstellen dat dit een tijdrovend proces is, maar het levert steeds unieke armbandjes op en vooral goede kwaliteit.

De accessoires zijn verkrijgbaar in haar webshop. Neem zeker even een kijkje, al moet ik je van te voren waarschuwen. *Shopping alert*. Er is zoveel keuze!

Het is een fashionable musthave. Saai zijn ze absoluut niet. Omdat er verschillende soorten zijn, kan je zelf je armbanden set samenstellen naar je eigen style. Het design van de website/webshop is modern en overzichtelijk. Voor meer inspiratie kan je op de website een kijkje nemen in SoV’s Lookbook. Ik laat je hieronder mijn armbanden zien.

so3

De armbanden die ik heb zijn de Rosa, Viola en Luna. Het mooiste vind ik om deze samen te dragen. Ze zijn ook trendy om ze bijvoorbeeld bij een horloge te dragen. 

Aan de onderkant zie je de schuifsluiting. Ook heb ik een skull sluiting dus met een doodshoofdje wat de armband meer edgy maakt.

so4so6so10

Win actie !!

so7

Speciaal voor jullie hebben we samen een win actie georganiseerd! Als een echte fashionista mag deze set natuurlijk niet ontbreken in jouw collectie.

Wat moet je doen om kans te maken op dit unieke setje van SoV’s Choice?

– Like onze Facebook pagina’s: SoV’s Choice & Koalabeautymama
– Volg ons op Instagram via deze accounts:  @Sovschoice@Sunseeree

De uitslag van deze win actie maak ik Vrijdag 15 November bekend. Je kan tot die datum deelnemen. Ik zal de gelukkige winnares via de mail benaderen. Succes ladies!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe win acties en artikelen? Volg mijn blog dan via Bloglovin: Klik hier voor de link

x Liefs,

Sunseeree 

IMG_4161

7 Comments

 1. Faye 8 november 2013 / 09:15

  Ontzettend leuke armbanden, ik ga meedoen! 🙂

 2. Mieke 8 november 2013 / 10:49

  Ik doe ook mee! insta account: mvandersandexoxo

 3. Bethany 8 november 2013 / 16:38

  Hey Sun 🙂 Dank je wel voor deze prachtige giveaway weer 🙂 Laat de rest het maar lekker afkraken, ik vind ze méér dan prachtig een heb geleerd om een gegeven paard (of armbandenset :)) absullut niet in de bek te kijken. Ik heb alleen geen IG, maar heb verders wel de regels opgevolgd; jou volge ik al op FB en nu ook Sov’s Choice. Mijn FBnaam is Bethany Jo.
  En nu duimen maar!! Fijn weekend, Bethany <3

 4. Betul 12 november 2013 / 16:53

  Ik wil Graag meedoen met dit leuke Winactie 🙂

 5. Shani 13 november 2013 / 23:28

  Ik doe graag mee en volg ook beide FB’s.Maar heb geen Instagram, hoop dat dat geen probleem is.)

 6. Zoe 14 november 2013 / 14:37

  ik doe zekermee
  alles gedaan of al eens eerder
  facebook; zoe louwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *