Smashbox Photo Op Eyeshadow Trio: Quick take

Het merk Smashbox zag ik vooral in filmpjes van Amerikaanse youtubers. Veel enthousiaste reacties en vrij populair onder de beautyliefhebbers. Toen ik hoorde dat Smashbox naar Nederland kwam, werd ik heel nieuwsgierig. Wat hebben ze allemaal in hun assortiment? En zijn de producten echt zo goed? Ik heb een oogschaduw trio ontvangen om te testen. Smashbox is trouwens verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas en kan je ook online bestellen via hun website.

Dit is de: Photo Op Eyeshadow Trio – Quick Take
De kleuren in deze oogschaduw trio: Vanilla – Ambient – Serpent
Prijs: € 27,00 

Het uiterlijk is strak en vrij basic. Het is van stevig materiaal gemaakt en als je het doosje sluit, hoor je een klik. Fijn om te weten dat het van goede kwaliteit is, zodat je oogschaduw niet los in je make-uptasje komt te zitten als je deze meeneemt. Op de achterkant van het doosje vindt je meer informatie en tips over dit product.

Hieronder zie je de foto’s van de look die ik er mee heb gemaakt. Op mijn ooglid heb ik de groene kleur Serpent, In de arcadeboog de kleur Ambient en als highlighter onder de wenkbrauw de kleur Vanilla. Op de onderste wimperrand laat ik de kleuren Serpent en Ambient terugkomen voor een complete ooglook. Natuurlijk kan je de oogschaduw ook apart van elkaar gebruiken of een andere combinatie maken.

Op de verpakking staat dat het product goed gepigmenteerd is, makkelijk is om te blenden en lang blijft zitten. Dat zou ideaal zijn. Maar is het waar? Oké, ik heb als eerste een oogschaduw basis aangebracht. Dit doe ik altijd. Met een oogschaduwkwast dep ik voorzichtig in de kleur Serpent. Wow, er komt best veel kleur af. Nu nog testen op mijn ogen. De oogschaduw glijdt zacht over mijn ooglid en het pigment is van een hoge kwaliteit. Je hebt weinig oogschaduw nodig voor een egale dekking. Het kost dus geen moeite om het aan te brengen.
Serpent is een intense diepe groene kleur. Wat denk je? Geen fall-out! Gewoon geen losse poederdeeltjes die op mijn gezicht zijn gevallen. I’m impressed! De warme gouden kleur Ambient, breng ik aan in de arcadeboog. Blenden gaat gemakkelijk zonder harde bewegingen te maken met mijn kwast. Ik ben echt onder de indruk. Het enige wat ik wel jammer vind, is de lichte matte kleur Vanilla. Deze is vrij poederig en vind ik bij mezelf niet zo mooi. Ik had liever een lichte shimmer erin gezien.

Hier zie je een aantal swatches.

Wat de prijsklasse betreft, zit je ongeveer bij de Mac cosmetics en de Benefit prijzen. Niet de goedkoopste, maar absoluut kwaliteit producten. Ik ben onder de indruk van de Photo Op Eyeshadow Trio.

Heb jij al een product in je make-up stash van het merk Smashbox?

x Liefs,

Sunseeree

1 Comment

  1. FUCKHIGHCLASS 31 maart 2014 / 17:20

    Ziet er mooi uit, ook al gebruik ik zelf geen oogschaduw haha. Ik vind de potjes er wel altijd leuk uit zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *