Smashbox Limited Edition Cherry Smoke Collectie: Be Legendary Matte Bing

smash3

Maak jouw eigen lipstatement met deze trendsettende, limited-edition tinten van de Smashbox Be Legendary Lipsticks in prachtige kleurschakeringen van kersenrood. Deze Cherry Smoke collectie daagt je uit om je innerlijke diva naar boven te halen. Geïnspireerd door de looks van de catwalk heeft Smashbox 2 prachtige lipsticks gecreëerd, waarvan ik er 1 heb getest. Ik kan je alvast verklappen dat dit een absolute musthave is!

Dit is de eerste keer dat ik een lipstick test van Smashbox cosmetics. Het uiterlijk ziet er krachtig en een tikkeltje mysterieus uit door het design. De lipstick huls is stevig en sluit goed aan. Eenmaal opengemaakt zie ik een prachtige rode lipstick. De kleur “Bing” is een klassieke kersenrode lipstick met een matte finish.

Tijdens het swatchen valt me al op dat de lipstick goed gepigmenteerd is. De formule is zacht genoeg om soepel over de lippen te glijden. Het aanbrengen van de lipstick gaat heel gemakkelijk. Ik neem rustig de tijd om mijn lippen te stiften. Ik vind 1 laagje lipstick al voldoende voor een egale dekking. Mocht je het lastig vinden om zo’n opvallende kleur aan te brengen, kan je ook een lippenseel gebruiken om de contouren van je lippen te volgen.

Op de foto zie je de lipswatches. Zoals je kan zien is de lipstick meer matte dan glanzend. De meeste matte lipsticks zijn droger van formule. Toch merk ik hier weinig van. Hij voelt iets droger aan dan bijvoorbeeld een crème lipstick, maar draagt comfortabel en gaat niet in de lijntjes of plooitjes zitten. Mocht je hier wel last van hebben dan zou je bijvoorbeeld eerst een lipliner kunnen aanbrengen en vervolgens je lipstick. Echter was dat bij mij totaal niet nodig.

In de ochtend om 11:00 uur heb ik de lipstick aangebracht. Er stond die dag een verrassing op mij te wachten dus ik wist niet wat ik precies ging doen. Eenmaal op de dag kwam ik erachter dat ik mijn babyshower had! Dat betekent veel kletsen en genieten van allerlei hapjes en drankjes. Om 16:30 uur keek ik in de spiegel om te checken of de kleur nog mooi was. Tot mijn verbazing zag het er super goed uit! Alsof er niks was gebeurd. Oké, de kleur was iets minder intens, maar de kleur was nog steeds egaal. En dat na een hele middag met versnaperingen!
Om 17:00 uur heb ik mijn lippen een klein beetje bijgewerkt. Daarna ben ik met vrienden uit eten geweest. Wat heb ik gegeten? Nacho’s, stokbrood, frietjes en spareribs. Aan het einde van de avond zag je dat de kleur aan de binnenkant vervaagd was. Op de onderste foto kan je het resultaat zien, voor en na de grote maaltijd.

Mijn vriend stond er zelfs van te kijken dat de lipstick het zo goed had gedaan haha. Ik ben verrast, enthousiast en erg te spreken over deze Cherry Smoke lipstick van Smashbox. Waarom? Ik heb nog nooit ervaren dat een “normale” lipstick zo longlasting is en bovendien ook comfortabel aanvoelt. Een dikke aanrader!

De Smashbox Cherry Smoke Collectie is ontworpen voor de aankomende herfst. Soms willen we als vrouwen meer. Het belangrijkste is om plezier te hebben met make-up. Durf! Deze herfst mag je helemaal uitpakken met verleidelijke smokey eyes en donkere opvallende lippen. Deze gehele Limited Edition Collectie is vanaf 15 Augustus 2014 verkrijgbaar. Je kan ze onder andere scoren bij sommige filialen van Parfumerie Douglas. Kijk voor meer informatie even online op de site van Douglas.

De Cherry Smoke: Be legendary matte Bing kost € 20,00

Ga jij deze bijzondere collectie straks uitproberen?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: InstagramFacebookBloglovin

4 Comments

 1. Amira 14 juli 2014 / 09:54

  Wat een mooie fijne lipstick is dat zeg! Staat je ook echt super

 2. Laila 14 juli 2014 / 15:31

  Wat een prachtige kleur! Smashbox ben ik zelf nog niet bekend mee, maar ben wel zeker benieuwd. Leuk artikel!

 3. Ceetje 19 juli 2014 / 07:29

  Dit klinkt echt ideaal zo lang als ie goed blijft zitten. De kleur staat je trouwens ook echt prachtig!

 4. Mari 30 augustus 2014 / 03:29

  Girl you look so FIERCE in this lippie!
  Keep on rocking it! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *